Ρύθμιση οφειλών προς το Δήμο Βύρωνα με μηνιαίες τμηματικές δόσεις

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Βύρωνα παρέχεται η δυνατότητα στους οφειλέτες του δήµου να υπαχθούν σε πρόγραµµα τµηµατικής καταβολής βεβαιωμένων οφειλών 12 µηνιαίων δόσεων.

Το συνολικό ποσό κάθε δόσης δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 15  ευρώ ( βασική οφειλή).

Στην περίπτωση καθυστέρησης μιας δόσης, αυτή πρέπει να καταβληθεί με επιβάρυνση 15% εντός της προθεσμίας καταβολής της επόμενης δόσης.

Αν δεν καταβληθούν δύο από τις δόσεις, ο οφειλέτης χάνει το ευεργέτημα της ρύθμισης αυτής.

Η υπαχθείσα στη ρύθμιση βασική οφειλή επιβαρύνεται με προσαυξήσεις εκπρόθεσμης καταβολής οι οποίες υπολογίζονται από 1.1.2013 με βάση το ισχύον επιτόκιο αναφοράς για πράξεις αναχρηματοδότησης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας κατά την ημερομηνία της αίτησης υπαγωγής, πλέον οκτώ εκατοστιαίων μονάδων, ετησίως υπολογισμένο, το οποίο και παραμένει σταθερό καθ’ όλη τη διάρκεια της ρύθμισης, αντί των κατά Κ.Ε.Δ.Ε. προσαυξήσεων εκπρόθεσμης καταβολής (υποπαρ.Α.2 περ. 3 του Ν.4152/2013 και ΠΟΛ 1112/21.05.2013 παρ. 8 περ. δ) (ΠΟΛ 1172/2013).

Στον οφειλέτη που είναι συνεπής στη ρύθμιση:

α) μπορεί να χορηγείται αποδεικτικό ενημερότητας μηνιαίας διάρκειας

β) δεν διενεργείται αναγκαστική εκτέλεση επί κινητών ή ακινήτων (έκδοση προγράμματος πλειστηριασμού) για οφειλές που έχουν υπαχθεί σε πρόγραμμα ρύθμισης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια