Απάντηση κατοίκου στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για το θέμα των απορριμάτων

Απάντηση δίνει μέσω της ιστοσελίδας μας ο κ. Δασκαλόπουλος, κάτοικος Βύρωνα, στην ανακοίνωση της ΠΟΕ-ΟΤΑ για το θέμα της αποκομιδής των απορριμμάτων.

Ο κ. Δασκαλόπουλος κάνει λόγο για “εκβιασμό” από την πλευρά των συνδικαλιστών, που έχει γίνει πλέον επικίνδυνος για όλους μας και ζητάει από τον Δήμαρχο του Βύρωνα να επέμβει ώστε να αντιμετωπίστει η κατάσταση. Προτείνει μάλιστα εθελοντική συμμετοχή των κατοίκων στην αποκομιδή των απορριμμάτων.

Κύριε Δήμαρχε του Βύρωνα,

Έχουμε όλοι μας εκπλαγεί με την πρωτοφανή ανοχή και αναποτελεσματικότητα του Δήμου, ο οποίος δεν είναι σε θέση να αντιμετωπίσει έναν καθαρό εκβιασμό από την πλευρά των γνωστών και μη εξαιρετέων συνδικαλιστών. Έναν εκβιασμό που έχει γίνει πλέον επικίνδυνος για όλους μας και πρέπει να αναλάβουμε δράση.

Την ώρα που τα σκουπίδια έχουν σχηματίσει ολόκληρα βουνά έξω από τα σπίτια μας και αποτελούν επικίνδυνες εστίες μόλυνσης, καθόμαστε όλοι μας θεατές υποφέροντας σαν να φταίμε εμείς που οι συνδικαλιστές του Δήμου χάνουν τα προνόμιά τους.

Κύριε Δήμαρχε, οι δημότες και οι κάτοικοι του Βύρωνα σας εμπιστευθήκαμε διότι πιστεύουμε ότι έχετε την ικανότητα και τη δύναμη να δίνετε λύσεις και να μην αφήνετε τέτοιες συμπεριφορές να υπονομεύουν τη ζωή μας.

Πριν δούμε να εκτυλίσσονται σε αυτή την πόλη σκηνές που θα θυμίζουν εμφύλιο πόλεμο, σας καλώ να επιστρατεύσετε τα οχήματα του Δήμου, να καλέσετε όποιους από τους υπαλλήλους του Δήμου έχουν διάθεση να συνεργαστούν και σε περίπτωση που αυτά δεν επαρκούν για την αντιμετώπιση του προβλήματος, να καλέσετε βοήθεια από άλλους Δήμους ή ακόμα και ιδιώτες.

Εγώ από την πλευρά μου ως κάτοικος της περιοχής θα συμφωνούσα απόλυτα να πληρώσω κάποιο ποσό από τις οικονομίες μου προκειμένου να σταματήσει αμέσως αυτή η επικίνδυνη και θλιβερή κατάσταση. Αν ο Δήμος μας έχει πληθυσμό 130.000 κατοίκους, έχει περίπου 30.000 νοικοκυριά. Αν κάθε νοικοκυριό δεχόταν μια εφ άπαξ επιβάρυνση της τάξεως των 3 ευρώ, θα συγκεντρώναμε συνολικά το ποσό των 90.000€ περίπου, ώστε να αγοράσουμε τις υπηρεσίες ιδιωτών για την αποκομιδή των απορριμμάτων.

Επίσης, γιατί δεν κάνετε μια κίνηση να απευθυνθείτε σε εμάς τους κατοίκους και να ζητήσετε εθελοντική συμμετοχή όλων μας στην αποκομιδή των απορριμμάτων? Γιατί δεν επιχειρείτε να οργανώνετε ομάδες πολιτών? Αν το κάνετε είμαι σίγουρος ότι θα έχει τόση επιτυχία όση είχε το 2004 το κίνημα εθελοντισμού!

Αν τους περάσει τώρα, κάθε φορά που θα έχουν διεκδικήσεις θα χρησιμοποιούν αυτό τον τρόπο και πάλι θα πληρώνουμε εμείς το τίμημα!

Η απάντησή μας στο “οι αυτοί οι εμείς” επειδή είμαστε και “εμείς” οι κάτοικοι του Βύρωνα εδώ αν και μας ξέχασαν, είναι “ΕΜΕΙΣ” οι κάτοικοι και οι Δημότες αυτής της πόλης που υποφέρει.

Λάβετε δράση τώρα!

Ιωάννης Δασκαλόπουλος

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

3 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
nikki

Πες τα χρυσόστομε!!! Να αγιάσει το στόμα σου!!!