Δημοτικές εκλογές 2010: «Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι μας απαντούν!»

Το Βύρωνας.gr συμμετέχοντας στην εκλογική διαδικασία των Δημοτικών εκλογών και θέλοντας να κρατήσει υψηλό επίπεδο επικοινωνίας και αντιπαράθεσης θέσεων κατά την προεκλογική περίοδο που διανύουμε, αποφάσισε καλύψει το θέμα των εκλογών με το ειδικό αφιέρωμα «Οι Υποψήφιοι Δήμαρχοι μας απαντούν!»

Με το αφιέρωμα αυτό θέλουμε να δώσουμε στους υποψήφιους Δημάρχους την ευκαιρία να εκφράσουν τις προσωπικές τους θέσεις και φυσικά τις πολιτικές των παρατάξεων που εκπροσωπούν.

Θέλουμε επίσης να διασφαλίσουμε με σαφήνεια ότι το Βύρωνας.gr είναι μια ενημερωτική ιστοσελίδα για το Βύρωνα και ως εκ τούτου δεν εξυπηρετεί πλευρές, παρατάξεις και σκοπιμότητες. Αντίθετα θέλουμε να καλύπτει ενημερωτικά με αντικειμενικότητα οτιδήποτε συμβαίνει στην πόλη μας.

Το αφιέρωμα αυτό θα είναι η μοναδική προβολή θέσεων από εμάς που θα υπάρξει στην προεκλογική περίοδο για την ανάδειξη Δημάρχου Βύρωνα, έτσι θέλουμε να έχουμε ακριβοδίκαιη και εποικοδομητική προβολή του θέματος σεβόμενοι τον Βυρωνιώτη, την διαδικασία αλλά και την πορεία που μέχρι σήμερα έχει διανύσει το Βύρωνας.gr.

Οι υποψήφιοι αρχικά ερωτήθηκαν αν ήθελαν να συμμετάσχουν στην ιδέα του αφιερώματος, αφού ταυτόχρονα τους παρατέθηκαν οι κανόνες, οι ερωτήσεις και το χρονοδιάγραμμα που θα έπρεπε να τηρηθεί.

Κάτω από το κάθε ερώτημα που τους θέσαμε παρουσιάζουμε, κατά  αλφαβητική σειρά επωνύμου, τις απαντήσεις των υποψηφίων Δημάρχων. Για τον περιορισμό του όγκου των απαντήσεων, ζητήθηκε όριο μέχρι κάποιο συγκεκριμένο αριθμό λέξεων ανά απάντηση, αλλά τελικά δεν κατέστη δυνατό από όλους. Πιστεύοντας ότι αυτό που θέλουμε από το αφιέρωμα δεν είναι να περιορίσουμε αλλά να παρουσιάσουμε, παραθέτουμε τις απαντήσεις  όπως μας  δόθηκαν προς διαμόρφωση άποψης.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους υποψήφιους Δημάρχους Βύρωνα που έλαβαν μέρος, για την εμπιστοσύνη τους να ακολουθήσουν την πρόταση μας και να ολοκληρωθεί η ιδέα του αφιερώματος «Οι υποψήφιοι Δήμαρχοι μας απαντούν!»

Είναι η καλύτερη απόδειξη του ενδιαφέροντος για τον Βύρωνα και αυτό είναι το μόνο που δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ όλοι μας με όποιο ρόλο και αν συμμετέχουμε στις εκλογές, ως δημότες ή ως υποψήφιοι … «ο Βύρωνας χρειάζεται ενδιαφέρον»!

Καλή επιτυχία σε όλους.

Η ομάδα του Βύρωνας.gr



ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Δημοτικές Εκλογές 2010

Ενημερωθείτε για τους υποψήφιους στις Δημοτικές Εκλογές 2010 μέσα από το http://www.ekloges247.gr