Μια εικόνα, χίλιες λέξεις…

Στο άρθρο για την έκδοση του βιβλίου της ιστορία της Δόξας Βύρωνα, αν προσέξετε την σχετική φωτογραφία από την συνάντηση του Δ.Σ. της Δόξας με τον δήμαρχο Βύρωνα Νικό Χαρδαλιά, θα παρατηρήσετε κάποιες σημειώσεις με μαρκαδόρο στο τοίχο πίσω από τους καλεσμένους του Δημάρχου.

Πρόκειται για έναν πίνακα με αρκετές ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το τι μέλλει γενέσθαι στο Δήμο Βύρωνα.

Ξεκινώντας λοιπόν από τα αριστερά παρατηρούμε ότι ετοιμάζονται 2 νέα προγράμματα. Το πρώτο πρόγραμμα θα ονομάζετε ΣΤΗΡΙΖΩ – πιθανόν να έχει σχέση με τα πρόσφατα Μέτρα Κοινωνικής Στήριξης –  ενώ το δεύτερο πρόγραμμα θα λέγεται ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ ΒΥΡΩΝΑ.

Επόμενο κομμάτι είναι τα έργα που γίνονται ή πρόκειται να γίνουν στον Βύρωνα.

Το πρώτο από αυτά είναι το Κλειστό Κολυμβητήριο. Σε σχετικό newsletter που λάβαμε σήμερα από τον Δήμο αναφέρεται ότι στις 20 Ιουλίου θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός για την ανακήρυξη αναδόχου για την έναρξη του έργου.

Μετά τις ασφαλτοστρώσεις και πεζοδρομήσεις, οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει, σειρά έχουν οι κοινόχρηστοι χώροι και συγκεκριμένα:

  • Πλατεία Βιάννου – Καρέας
  • Ι.Ν. Μεταμόρφωσης
  • Παρκάκι Κατίνας Παξινού και Πανόρμου
  • Πλατεία Νικολαΐδη
  • Παρκάκι Νεάρχου
  • Πάρκο Ιγνατίου Άρτης
  • Παιδική χαρά Κάλβου

Τελευταίο έργο στην λίστα είναι η Πεζογέφυρα Καρέα, ένα θέμα με το οποίο έχει ασχοληθεί και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Παναγιώτης Κόνσουλας ο οποίος έχει στείλει σχετικό αίτημα σύνδεσης προς τον Υπουργό Υποδομών.

Δεν λένε άδικα λοιπόν πως μια εικόνα αξίζει, όσο χίλιες λέξεις…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

3 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Slice

Εγω νομιζα οτι αρχισε το γκραφιτι ο δημαρχος και κανει practice το tag του!!!

Νικος Χαρδαλιας

Απλά υποκλινομαι στο ειδησεογραφικό σας δαιμόνιο! Και όπως βλέπεται στον Βυρωνα όλα γίνονται μέσα Απο συγκεκριμένο σχέδιο και Καθημερινη σκληρή δουλειά!