Δημοπρατήθηκε το Κλειστό Κολυμβητήριο του Βύρωνα

Πηγή: Δήμος Βύρωνα

Δημοπρατήθηκε το Κλειστό Κολυμβητήριο της πόλης του Βύρωνα. Οι όροι της δημοπράτησης εγκρίθηκαν ομόφωνα την Πέμπτη 20 Μαΐου από τη Δημαρχιακή Επιτροπή της πόλης μας, στην οποία ήταν παρόντες οι: Νίκος Χαρδαλιάς, Βαγγέλης Μακράκης, Γιώργος Κριατσιώτης, Αντώνης Καπάνταης, Πόπη Αλιφραγκή, Παναγιώτης Κόνσουλας και Αλέξανδρος Σωτηρόπουλος.

Το νέο Κλειστό Κολυμβητήριο της πόλης πρόκειται να αποτελείται από 33άρα πισίνα, μια δεύτερη μικρή πισίνα για προθέρμανση και εκμάθηση, χώρους αποδυτηρίων, διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου και ενοποίηση του με το παράπλευρο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης. Το Κλειστό Κολυμβητήριο της πόλης έχει βιοκλιματικό σχεδιασμό, στον οποίο εντάσσεται και το Κλειστό Γυμναστήριο, με χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Ο ορισμός αναδόχου και η έναρξη των εργασιών αναμένονται εντός του καλοκαιριού, ενώ το έργο ολοκληρώνεται το Δεκέμβριο του 2011.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Agalmatakia67

Τελικά το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα και η πραγματικότητα μπορεί να γίνει ονειρεμένη…
Έπειτα από τόσες δεκαετίες “Κολυμβητήριο Βύρωνα” !