Πόσο κοστίζουν καινούρια και παλιά διαμερίσματα στον Βύρωνα

Πηγή: newmoney.gr

Διψήφια αύξηση τιμών μέσα σε ένα χρόνο τόσο στα νέα όσο και στα παλιά διαμερίσματα από άκρη σε άκρη της ελληνικής πρωτεύουσας.

Με μέσες τιμές που προσεγγίζουν τα 6.200 ευρώ ανά τ.μ. για τα πιο καινούρια σπίτια έως 5 ετών το Παλαιό Ψυχικό διατηρεί την πρωτοκαθεδρία στην Αθήνα όσον αφορά τις πιο ακριβές περιοχές της ελληνικής πρωτεύουσας, ενώ στο κέντρο την πρωτοκαθεδρία διατηρεί το Κολωνάκι όπου η μέση τιμή για τα παλιά σπίτια που είναι και η συντριπτική πλειονότητα των διαμερισμάτων είναι στις 4.000 ευρώ.

Τα νούμερα από το κτηματομεσιτικό δίκτυο της REMAX Ελλάς, το γνωστό κτηματομεσιτικό δίκτυο με 73 γραφεία και πάνω από 1.000 συμβούλους βασίζονται στις αγοραπωλησίες ακινήτων που πραγματοποιήθηκαν μέσω του δικτύου, επομένως αφορούν πραγματικές συναλλαγές.

Σε συνολικά 60 περιοχές της Αττικής καταγράφηκε αύξηση 11,2% το 2021 σε σύγκριση με το 2020 για μεταχειρισμένα ακίνητα άνω των 5 ετών, ενώ για ηλικίας άνω των 5 ετών το ποσοστό της αύξησης διαμορφώνεται στο 12,1%. Η μέση τιμή σε όλη την Αθήνα, τα προάστια και τον Πειραιά διαμορφώνεται στα 2.869 ευρώ ανά τ.μ. για τα πιο νέα σπίτια έως 5 ετών και στα 1.910 ευρώ ανά τ.μ. για τα παλιά που είναι και πολύ περισσότερα.

Οι τιμές στον Βύρωνα

Ειδικά για την περιοχή του Βύρωνα η εταιρεία κατέγραψε, με βάση τις αγοραπωλησίες που έγιναν το 2021, μία μέση τιμή στα 2.575 ευρώ ανά τ.μ. στα πιο νέα ακίνητα έως 5 ετών και στα 1.600 ευρώ για τα σπίτια άνω των 5 ετών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
ΠΕΝΥ

Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΝ ΑΝΩ ΤΩΝ 5 ΕΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΛ. 2.500 Ε ΤΟ Τ.Μ.
ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΣΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;