Επίσκεψη Κυρανάκη στα παρατηρητήρια δασοπροστασίας του Υμηττού

Την Τρίτη 14/7 ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης, συναντήθηκε με τις Εθελοντικές Ομάδες του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Ηλιούπολης και της Εθελοντικής δασοπροστασία Πυρόσβεσης Βάρης. Τον κ. Κυρανάκη συνόδευαν ο Διοικητής του πρώτου Πυροσβεστικού σταθμού Αθηνών Πύραρχος Συμιακάκης Χρήστος και ο δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα Μπαντής Μίλτος.

Οι ομάδες, ξενάγησαν τον κ. Κυρανάκη, στα επιμέρους παρατηρητήρια δασοπροστασίας που βρίσκονται στον τομέα ευθύνης τους και στη συνέχεια, τον ενημέρωσαν για προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η άμεση αποκατάσταση των ζημιών που έχουν υποστεί πυροφυλάκια στον Υμηττό, το ζήτημα των κατ’εξαιρέσεων οδήγησης για τους εθελοντές, καθώς και άλλα ζητήματα για την ενίσχυση του εθελοντισμού στην χώρα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια