Συνάντηση Σωτηρόπουλου – Γεωργιάδη για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα

Σε μια εποικοδομητική συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας κ. Άδωνι Γεωργιάδη, προχώρησε την Τρίτη 17/5, ο Δήμαρχος Βύρωνα κ. Αλέξης Σωτηρόπουλος.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, που διεξήχθη σε φιλικό κλίμα, βρέθηκαν τα προβλήματα και οι ανάγκες στελέχωσης του Κέντρου Υγείας Βύρωνα. Ο κ. Σωτηρόπουλος έθεσε με σαφήνεια τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο, τονίζοντας την επιτακτική ανάγκη για ενίσχυση του με ιατρικό προσωπικό.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ένταξη καρδιολόγου στο δυναμικό του Κέντρου, ένα αίτημα που αποτελεί διαρκή απαίτηση των κατοίκων του Βύρωνα. Ο κ. Γεωργιάδης, αφού άκουσε με προσοχή τις αιτιάσεις του Δημάρχου, έδειξε κατανόηση και ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα για την ενίσχυση του Κέντρου Υγείας με καρδιολόγο.

Ο κ. Σωτηρόπουλος εξέφρασε την ικανοποίησή του, καθώς η ενίσχυση του Κέντρου Υγείας Βύρωνα αποτελεί προτεραιότητα για τη Δημοτική Αρχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια