Ο Δήμος Βύρωνα καθάρισε περιοχές του Υμηττού ενόψει αντιπυρικής περιόδου

Συνεργεία του Δήμου Βύρωνα και του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) καθάρισαν επιβαρυμένες περιοχές του Υμηττού, ενόψει της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου την 1η Μαΐου.

Κατά τον καθαρισμό απομακρύνθηκαν από το βουνό τεράστιες ποσότητες απορριμμάτων που είχαν απορριφθεί σ’ αυτό παράνομα και ανεξέλεγκτα, αποτελώντας εστία κινδύνου για τον μοναδικό αυτό πνεύμονα ζωής και πρασίνου. Την προσπάθεια συντόνισε ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος με τη συνδρομή του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Πρασίνου Γιώργου Γκαρμπουνώφ.

«Είναι κρίσιμο να αυξήσουμε όλοι την προσοχή μας στο βουνό, λόγω της φετινής ξηρασίας, ενόψει και του θέρους», επισήμανε ο Δήμαρχος Βύρωνα στην διάρκεια της επιχείρησης και συμπλήρωσε: «Αναγκαία σε αυτή την προσπάθεια είναι και η συνδρομή των πολιτών για την προστασία του βουνού και του δάσους. Ο Υμηττός είναι ο πνεύμονας και το στολίδι μας και αυτό το καλοκαίρι μας χρειάζεται όλους!».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια