Γρηγόρης Κατωπόδης: «Αφήσαμε μεγάλη προίκα στον νέο δήμαρχο Βύρωνα!»

Πηγή: 94fm.gr

Τον δρόμο της εποικοδομητικής-δημιουργικής αντιπολίτευσης απέναντι στη νέα δημοτική αρχή του Αλέξη Σωτηρόπουλου θα ακολουθήσει η παράταξη «Στάση Βύρωνα», όπως υποστήριξε ο πρώην δήμαρχος της πόλης και νυν επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας Γρηγόρης Κατωπόδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε αποκλειστικά στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές.

Κάνοντας την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, ο κ. Κατωπόδης απέδωσε την ήττα της παράταξής του στην ανάγκη για αλλαγή, στη συνεργασία των δύο παρατάξεων Γώγου-Μπαντή και στην διαλυτική εικόνα που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά τις εθνικές εκλογές…!

«Θα δώσουμε μια πίστωση χρόνου, μια περίοδο χάριτος στη νέα δημοτική αρχή, στην οποία έχουμε αφήσει μία μεγάλη προίκα έργων περίπου 25-30 εκ. ευρώ», τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώην δήμαρχος Βύρωνα.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως εκτός από την προίκα των συνεχιζόμενων έργων, η νέα δημοτική αρχή παρέλαβε αναβαθμισμένες κοινωνικές υπηρεσίες, ένα ταμείο χωρίς σοβαρά προβλήματα και έχει την ευκαιρία, λόγω και της ενισχυμένης πλειοψηφίας, μέσα στα επόμενα 5 χρόνια να υλοποιήσει όσα υποσχέθηκε στους δημότες του Βύρωνα

Μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη τη συνέντευξη του κ. Γρηγόρη Κατωπόδη στο παρακάτω link:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια