20χρονος δέχτηκε επίθεση από γνωστό τράπερ επειδή γύρισε βίντεο κλιπ στον Βύρωνα

Ένας 20χρονος μουσικός δέχτηκε επίθεση από έναν γνωστό τράπερ και δύο συνεργούς του, την περασμένη Παρασκευή 26/1 στην Καλλιθέα. Ο 20χρονος καταγγέλλει ότι οι δράστες τον ξυλοκόπησαν, τραυματίζοντάς τον στο πρόσωπο.

Σύμφωνα με το θύμα, η επίθεση έγινε για λόγους αντιζηλίας. Ο 20χρονος είχε ανεβάσει ένα βίντεο κλιπ που το είχε γυρίσει σε μια περιοχή του Βύρωνα, η οποία θεωρείται «δική» του από τον 27χρονο τράπερ. Οι δύο μουσικοί είχαν διαπληκτιστεί στο παρελθόν για το ζήτημα αυτό, όπως αναφέρει ο 20χρονος στο DEBATER:

«Πέρασα πολύ δύσκολα… Είμαι και εγώ επίσης μουσικός-τραπερ. Όλο αυτό έγινε λόγω ζήλειας, μουσικής. Εγώ επειδή είχα ανεβάσει ένα video clip που το είχα γυρίσει σε μια περιοχή δικιά τους στον Βύρωνα και προσπάθησαν να με προσεγγίσουν για να μου πουν ότι αν ανεβάσω το video clip αυτό θα τους χρωστάω λεφτά και εγώ το ανέβασα, δεν με ένοιαξε και μετά ξεκίνησε αυτή η ίντριγκα. Με πήραν όλοι από πίσω. Μόνος μου εναντίον αυτών, των πλατών τους. Δεν είχα κανέναν εγώ…

Παντού έβγαινα μόνος μου και στο πέσιμο που μου έκαναν, έβγαινα μόνος μου»

Πως έγινε η επίθεση

Ο 20χρονος περιγράφει πώς συνέβη η επίθεση:

«Χωρίς κανένα δικαίωμα επειδή πήγα και έκανα το videoclip σε μια θέα του Βύρωνα με βρήκαν και μου επιτέθηκαν. Κινούμουν έξυπνα γενικά, αλλά μου την έπεσαν πριν κάποιες ημέρες με αμάξια. Σταμάτησα σε ένα εστιατόριο στην Καλλιθέα επίτηδες επειδή είχε κάμερες ασφαλείας ώστε να μην μπορούν να με απαγάγουν, να φάω μόνο ξύλο. Αν σταμάταγα σε ένα στενό χωρίς κάμερες, θα ήταν χειρότερα. Με βάρεσαν με κοκάλινα γάντια στο πρόσωπο. Με έχουν ξανά απαγάγει άλλη μια φορά.»

Το Τ.Α. Καλλιθέας έχει καταγράψει το περιστατικό ως απόπειρα απαγωγής. Σύμφωνα με την καταγραφή, τα δύο αυτοκίνητα που ακολουθούσαν τον 20χρονο σταμάτησαν στην οδό Ισμήνης 32 στην Καλλιθέα. Οι δράστες ακινητοποίησαν τον 20χρονο, τον ξυλοκόπησαν και προσπάθησαν να τον απαγάγουν. Ο 20χρονος κατάφερε να ξεφύγει και οι δράστες διέφυγαν.

Το θύμα κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις. Στο πλαίσιο των ερευνών, εντόπισαν τον 27χρονο τράπερ στη Γλυφάδα και τον συνέλαβαν. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει είναι απόπειρα αρπαγής, σωματικές βλάβες και οπλοκατοχή.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια