Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αγορά του Βύρωνα

Η Αγορά του Βύρωνα γιορτάζει τα Χριστούγεννα με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων που διοργανώνουν οι καταστηματάρχες της πόλης.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε τρια διαφορετικά σημεία, με σκοπό να προσφέρουν στους κατοίκους του Βύρωνα μια ξεχωριστή εορταστική εμπειρία.

21 Δεκεμβρίου: Πεζόδρομος Ιθώμης

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στην Αγορά του Βύρωνα, στον πεζόδρομο της Ιθώμης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μουσική, μπαλόνια, face painting, Χριστουγεννιάτικες κατασκευές, τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά του. Θα προσφέρονται επίσης ζεστό κρασί και ζεστή σοκολάτα.

22 Δεκεμβρίου: Χρυσοστόμου Σμύρνης 143-180

Η δεύτερη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, στις 17:00, στην οδό Χρυσοστόμου Σμύρνης 143-180. Στην εκδήλωση θα υπάρχουν ταχυδακτυλουργός, Άγιος Βασίλης, ξωτικά καθώς επίσης face painting και μπαλόνια.

24 Δεκεμβρίου: Αγίας Σοφίας και Χρυσοστόμου Σμύρνης

Η τρίτη και τελευταία εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την παραμονή των Χριστουγέννων, το Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, στις 12:00, στη συμβολή των οδών Αγίας Σοφίας και Χρυσοστόμου Σμύρνης. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ξυλοπόδαρους, ξωτικά, διαδραστικά παιχνίδια, μπαλόνια, μπουρμουλήθρες και face painting.

Οι εκδηλώσεις αυτές διοργανώνονται με στόχο να δημιουργήσουν μια γιορτινή ατμόσφαιρα στην αγορά και να προσφέρουν στους κατοίκους μια εξαιρετική ευκαιρία για να ζήσουν την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στην πόλη μας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια