Ας κάνουμε τα Χριστούγεννα πιο όμορφα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Βύρωνα, οι Δομές Βασικών Αγαθών «Κοινωνικό Παντοπωλείο» & «Παροχή Συσσιτίου»,  συγκεντρώνουν Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά των οικογενειών που έχουν ενταχθεί στις Κοινωνικές Δομές.

Η συγκέντρωσή τους θα γίνει στην οδό Ιθώμης 6 (αγορά Βύρωνα) το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 10:00 έως και τις 14:00 στο πλαίσιο της δράσης «Όλοι Μαζί Μπορούμε» στην οποία συμμετέχουν 60 Δήμοι της Αττικής. Ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε», καλούν τους πολίτες να προσφέρουν Χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά που έχουν ανάγκη, ώστε να μη μείνει κανένα παιδί χωρίς το δώρο του και στις φετινές εορτές.

Συγκεντρώνονται δώρα, παιχνίδια, παιδικά βιβλία και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χαρίσει χαρά στα παιδιά. Τα δώρα θα πρέπει να είναι καινούργια ή μεταχειρισμένα σε άριστη κατάσταση.

Εκτός από τη συγκεκριμένη δράση, οι Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βύρωνα θα συνεχίσουν να συγκεντρώνουν δώρα από τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου έως και την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου, από τις 10:00 έως και τις 14:00, στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Ιθώμης 6, αγορά Βύρωνα).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Βύρωνα στο τηλέφωνο 210 7653054 και στα email [email protected]  &  [email protected].

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια