Συνελήφθη 28χρονος με ναρκωτικά στο Βύρωνα μετά από καταδίωξη

Συνελήφθη την Τετάρτη το βράδυ ένας 28χρονος από αστυνομικούς της ομάδας της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.), για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών, απείθεια και βία κατά υπαλλήλων.

Ο νεαρός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να κινείται ύποπτα με τη μοτοσικλέτα του, χωρίς να φέρει πινακίδες κυκλοφορίας. Οι αστυνομικοί του έκαναν σήμα να σταματήσει, αλλά εκείνος ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.

Οι αστυνομικοί καταδίωξαν τη μοτοσυκλέτα, αλλά ο οδηγός οδηγούσε επικίνδυνα, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να τον πλησιάσουν. Τελικά, ο οδηγός εγκατέλειψε τη μοτοσυκλέτα και διέφυγε πεζός.

Ακολούθησε πεζή καταδίωξη, όπου ακινητοποιήθηκε και κατά το σωματικό έλεγχο κατελήφθη να κατέχει ποσότητα κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 1.085 ευρώ.

Κατά την εξέταση του δρομολογίου διαφυγής του, βρέθηκε τσαντάκι που περιείχε 1,5 κιλό κάνναβη, το οποίο είχε απορρίψει ο κατηγορούμενος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Βύρωνα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για τα παραπάνω αδικήματα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια