Ο Δήμος Βύρωνα διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία

Eθελοντική αιμοδοσία διοργανώνει ο Δήμος Βύρωνα σε συνεργασία με το νοσοκομείο Γ.Ν.Α “Η ΣΩΤΗΡΙΑ” για την ενίσχυση της δημοτικής τράπεζας αίματος.

Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Κ.Α.Π.Η Αγίας Τριάδας, στη διεύθυνση Βουτζά 73 & Φλέμινγκ (Εντευκτήριο Προσκόπων) την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρες 9:00 π.μ. – 14:00 μ.μ.

Για να κλείσετε ραντεβού για την αιμοδοσία σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 210-76515831 και 211 1109237 καθημερινά (8:00 π.μ. -14:00 μ.μ). Με αυτόν τον τρόπο, θα διασφαλιστεί η αποφυγή συνωστισμού και θα διατηρηθούν οι απαιτούμενες αποστάσεις για την προστασία της υγείας όλων των αιμοδοτών και των εργαζομένων στην αιμοδοσία.

Για να προσφέρετε αίμα, χρειάζεται:

  1. Να είστε υγιείς και να μην παρουσιάζετε συμπτώματα ασθενείας
  2. Να είστε ανάμεσα στις ηλικίες 18-65 ετών
  3. Να έχετε πάρει ένα ελαφρύ γεύμα 3-4 ώρες πριν την αιμοδοσία
  4. Να έχετε πιει 2-3 ποτήρια νερό ή χυμό
  5. Να έχετε κοιμηθεί τουλάχιστον 5 ώρες
  6. Να μην έχετε τατουάζ ή piercing τους τελευταίους 6 μήνες
  7. Να μην έχετε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση τους τελευταία 6 μήνες ή σε οποιαδήποτε θεραπευτική αγωγή που να σας καθιστά μη κατάλληλο για αιμοδοσία

Μην ξεχάσετε να έχετε μαζί σας την αστυνομική ταυτότητα, τον ΑΜΚΑ, και την ταυτότητα εθελοντή αιμοδότη σας (αν έχετε αιμοδοτήσει στο παρελθόν).

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια