Αντιπροσωπεία του Δήμου Βύρωνα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

Πηγή: orthodoxianewsagency.gr
© Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

Η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος δέχθηκε  σε ακρόαση, την  Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2023, μετά την Θεία Λειτουργία, τον Εντιμ. Δήμαρχο Βύρωνα κ. Γρηγόριο Κατωπόδη, μαζί με τους Αντιδημάρχους Εντιμ. κυρίους Μιχαήλ Καραγιάννη και Δημήτριο Κόκκαλη και τους οικείους και συνεργάτες αυτών.

© Νίκος Παπαχρήστου / Οικουμενικό Πατριαρχείο

Ο Παναγιώτατος ευχήθηκε εγκαρδίως στον κ. Δήμαρχο για τα σημερινά ονομαστήριά του, και με την ευκαιρία τον ευχαρίστησε για άλλη μία φορά για την θερμή υποδοχή που του επεφύλαξε κατά την επίσκεψή του στο Δήμο Βύρωνα, τον Νοέμβριο του 2021, με αφορμή το προσκύνημα που πραγματοποίησε στο Ιερό Μετόχι της Αναλήψεως του Σωτήρος, της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας Αγίου Όρους, κατά το οποίο έγινε και η επίσημη ανάγνωση της Πράξεως Αγιοκατατάξεως του Οσίου Ιερωνύμου Σιμωνοπετρίτη, ο οποίος επί 26 έτη διακόνησε σε αυτό και ετάφη στον περίβολό του, μέχρι και την ανακομιδή των Ιερών λειψάνων του το 1965.

Επίσης, ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για τους θερμούς λόγους του για το Οικουμενικό Πατριαρχείο και το πρόσωπό του, κατά την ανακήρυξή του σε επίτιμο δημότη της πόλεως.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια