Βίντεο ντοκουμέντο από την συμμορία ληστών που λήστεψε περίπτερο στον Βύρωνα

Τέσσερις ληστείες μέσα σε τρεις ώρες καταγράφηκαν στην Αθήνα. Η ίδια συμμορία «χτύπησε» σε Αργυρούπολη, Βύρωνα, Υμηττό και Ηλιούπολη.

Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις του και όπως φαίνεται στο βίντεο που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, αμέριμνος ο υπάλληλος ενός μίνι μάρκετ στην Αργυρούπολη γέμιζε τα ψυγεία στις 4 τα ξημερώματα. Ξαφνικά είδε μπροστά του τους δύο ληστές, που φορούσαν κουκούλες κι ήταν οπλισμένοι, να πέφτουν πάνω του και να τον ακινητοποιούν.

Ο ένας από τους κακοποιούς κράτησε ακινητοποιημένο τον υπάλληλο στο πάτωμα, ενώ ο συνεργός του πήγε στο ταμείο για να το αδειάσει. Όλα τελείωσαν μέσα σε 1-2 λεπτά. Οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και το θύμα ειδοποίησε το «100» και τα αφεντικά του.

Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκαν στο Βύρωνα, όπου στόχος τους ήταν ο υπάλληλος ενός περιπτέρου που διανυκτέρευε. Τον αιφνιδίασαν εισβάλοντας στο εσωτερικό. Τον ακινητοποίησαν και άδειασαν το ταμείο. Άρπαξαν τις εισπράξεις και κάποια εμπορεύματα και εξαφανίστηκαν από το σημείο αδιαφορώντας για το γεγονός πως όλα έγιναν σε πολύ κεντρικό σημείο.

Στις 6 το πρωί λήστεψαν ένα πρατήριο καυσίμων στον Υμηττό και 40 λεπτά αργότερα λήστεψαν και ένα πρατήριο στην Ηλιούπολη, όπου πήγαν στο ταμείο κι ανάγκασαν τον υπάλληλο να τους δώσει τις εισπράξεις. Μάλιστα, ο ένας πέρασε πίσω από τον πάγκο, ώστε να βεβαιωθεί πως θα τους έδινε όλα τα χρήματα.

Οι αστυνομικοί που έφταναν στα σημεία λίγα λεπτά αργότερα συγκέντρωναν το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Αξιοποίησαν τα στοιχεία και τις πληροφορίες τους και το πρωί εντόπισαν στου Ζωγράφου τον έναν από τους δράστες μέσα  σε ένα κατάστημα και τον συνέλαβαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια