Επίσκεψη του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου στον Βύρωνα

© Δήμος Βύρωνα

Σήμερα στις 17:30 η Α.Θ.Π. ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, έφτασε στο Ιερό Μετόχι Αναλήψεως, της Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας, του Αγίου Όρους.

© Δήμος Βύρωνα

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Βύρωνα, Γρηγόρης Κατωπόδης εκφώνησε ένα σύντομο χαιρετισμό – καλωσόρισμα του υψηλού προσκεκλημένου, τον οποίο ανταπέδωσε από την πλευρά του ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

© Δήμος Βύρωνα

Ακολούθησε η αποκάλυψη του οδοδείκτη με την μετονομασία του δρόμου μπροστά από την είσοδο της Ιεράς Μονής Αναλήψεως, σε οδό «Αγίου Ιερώνυμου Σιμωνοπετρίτου» και Eσπερινός.

© Δήμος Βύρωνα

Έπειτα, πραγματοποιήθηκε η τελετή ανακήρυξης του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, σε επίτιμου Δημότη Βύρωνα, στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 ετών στον Πατριαρχικό Θρόνο και τιμώντας το πολυεπίπεδο κοινωνικό, ανθρωπιστικό, περιβαλλοντικό και πνευματικό του έργο.

© Δήμος Βύρωνα

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ παρέστη και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Παναγιώτης Θεοδωρικάκος.

© Δήμος Βύρωνα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια