Νεκρός σε τροχαίο ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος των Razastarr

Τραγικό θάνατο σε ηλικία μόλις 46 ετών βρήκε ο Οδυσσέας-Αντρέας Τσιαμπόκαλος, ιδρυτικό μέλος του χιπ χοπ συγκροτήματος Razastarr μετά από τροχαίο το βράδυ της Κυριακής (22/8), σκορπίζοντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο.

Ο άτυχος 46χρονος εντοπίστηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα στο 30ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Θηβών-Θίσβης. Ο οδηγός που τον παρέσυρε απομακρύνθηκε από το σημείο και έκτοτε αναζητείται. Την έρευνα για τον εντοπισμό του δράστη έχει αναλάβει το ΑΤ Θηβών.

Οι Razastarr δημιουργήθηκαν το 1993 στον Βύρωνα από τους Οδυσσεά-Ανδρέα Τσιαμπόκαλο (Οδυσσέα) και Νικόλα Καρίμαλη (Νικόλας). Συγκαταλέγεται στην πρώτη γενιά των ελληνικών Hip Hop συγκροτημάτων μαζί με τους FF.C., Active Member, Ημισκούμπρια, Terror X Crew, κ.α.

Αδερφή του Οδυσσέα είναι η Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, γνωστή και ως Sadahzinia, που αποτελεί μία από τις διασημότερες Ελληνίδες ράπερ και μέλος του γνωστού συγκροτήματος Active Member, η οποία επιβεβαίωσε την είδηση με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στο Facebook.

 

Ο Νικόλας Καρίμανλης με τον οποίον είχαν ιδρύσει τους Razastarr, ανήρτησε μία μαύρη εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, σε ένδειξη πένθους.

Είχε βοηθήσει τους πυρόπληκτους

Παράλληλα με την πλούσια προσφορά του στη μουσική, ο Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος είχε προβεί και σε μια σπουδαία πράξη λίγες μόλις μέρες πριν φύγει από τη ζωή.

Είχε πουλήσει αντίτυπα του πρώτου solo δίσκου του «Από το μηδέν στο είμαι», με όλα τα έσοδα να πηγαίνουν στους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια