Α.Ο. Βύρων: Όλοι μαζί για την αναίρεση της απόφασης της ιδιωτικοποίηση λόφου Κοπανά

Πηγή: fotisnewsmatch.gr

Μέσω δελτίο τύπου ο Α.Ο. Βύρωνα τάχθηκε με τη σειρά τους κατά της απόφασης του εφετείου για την ιδιωτικοποίηση του λόφου Κοπανά και των Θέατρων Βράχων.

Αναλυτικά:

Ο Αθλητικός Όμιλος Βύρωνα ως προσφυγικό σωματείο προσβάλλεται μόνο στη σκέψη πως δικαιώνονται χρυσόβουλα και φιρμάνια της οθωμανικής αυτοκρατορίας από ένα Ελληνικό δικαστήριο και φυσικά τάσσεται ενάντια στην απόφαση του εφετείου να κάνει δεκτό το αίτημα για την ιδιωτικοποίηση του λόφου Κοπανά των Θεάτρων Βράχων και των γηπέδων της Εργάνης.

Δηλώνουμε παρόντες με οποιοδήποτε τρόπο μας ζητηθεί από την Δημοτική αρχή και καλούμε και όλους τους συμπολίτες μας, ώστε να συμβάλουμε με τον τρόπο μας και με όποιο μέσο διαθέτουμε στην αναίρεση της απόφασης. Το θέατρο Βράχων και τα γήπεδα της Εργάνης είναι ιδιοκτησία του λάου του Βύρωνα. Η πρόσβαση σε πάρκα και γήπεδα θα είναι πάντα ελεύθερη στα παιδιά μας και δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε κανέναν ιδιώτη να το αλλάξει αυτό.

Θα είμαστε ΕΔΩ μπροστάρηδες με όλους μαζί, ομάδες, συλλόγους και φυσικά θα είμαστε στη διάθεση του Δημάρχου αλλά και όλων των δημοτικών παρατάξεων. Πιστεύουμε και ελπίζουμε πως η δημοτική αρχή και οι λοιπές δημοτικές παρατάξεις, θα κάνουν το χρέος τους προς τους πολίτες του Δήμου. Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα αυτό.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ του Α.Ο.ΒΥΡΩΝΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια