Καταγγελίες για εμβολιασμούς εκτός σειράς στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα

Σύμφωνα με καταγγελίες, την ημέρα του μεγάλου χιονιά στην Αττική, στις 16 Φεβρουαρίου, εμβολιάστηκαν εκτός σειράς στο Κέντρο Υγείας Βύρωνα, ο δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης και οι δύο αντιδήμαρχοι κ.κ. Αγγελής και Καραγιάννης.

Η δημοτική αρχή, με ανακοίνωση που εξέδωσε, επιβεβαιώνει το γεγονός, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν υπήρξε καμία παρατυπία και εξωθεσμική παρέμβαση.

Αναφέρει μάλιστα οτι “οι καταγγελίες περί του αντιθέτου είναι κακόβουλες και αποσκοπούν στο να αντισταθμίσουν, επικοινωνιακά, το δυσμενές κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην κοινή γνώμη από τον εμβολιασμό, εκτός σειράς, πολιτικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος και συγγενών τους.”

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Απάντηση του Δήμου Βύρωνα στις καταγγελίες περί εμβολιασμού για covid 19, εκτός σειράς

Την Τρίτη 16 Φεβρουαρίου ανεστάλησαν με απόφαση του Υπουργείου Υγείας οι προγραμματισμένοι εμβολιασμοί της ημέρας. Το Κέντρο Υγείας Βύρωνα (ΚΥ), έχοντας το απαραίτητο διαθέσιμο προσωπικό και την υποχρέωση να χρησιμοποιήσει όλες τις διαθέσιμες δόσεις εμβολίων, πραγματοποίησε εμβολιασμούς βάσει των οδηγιών και των υπαρχόντων πρωτοκόλλων από τις αρμόδιες αρχές. Όσοι προσήλθαν, έχοντας ραντεβού, εμβολιάστηκαν. Για την αξιοποίηση των αδιάθετων εμβολίων, εμβολιάστηκαν άτομα με υποκείμενα νοσήματα με τη σύμφωνη γνώμη των υπευθύνων ιατρών για τον εμβολιασμό την ημέρα εκείνη.

Ο δήμαρχος, οι δύο αντιδήμαρχοι, όπως και άλλοι πολίτες του Βύρωνα που προσήλθαν στο ΚΥ, κατόπιν σύστασης των γιατρών τους, εμβολιάστηκαν αφού ελήφθη υπόψιν το ιατρικό ιστορικό τους το οποίο και δικαιολογούσε τον εμβολιασμό.

Ουδεμία παρατυπία και εξωθεσμική παρέμβαση υπήρξε στο πρόγραμμα εμβολιασμού του Κέντρου Υγείας Βύρωνα. Οι καταγγελίες περί του αντιθέτου είναι κακόβουλες και αποσκοπούν στο να αντισταθμίσουν, επικοινωνιακά, το δυσμενές κλίμα που έχει δημιουργηθεί στην κοινή γνώμη από τον εμβολιασμό, εκτός σειράς, πολιτικών στελεχών του κυβερνώντος κόμματος και συγγενών τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια