Ανεξαρτητοποιήθηκε ο δημοτικός σύμβουλος Βασίλης Μουντοκαλάκης

Δήλωση ανεξαρτητοποίησης κατέθεσε εχθές, στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Βασίλης Μουντοκαλάκης, ο οποίος έχει εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη “Νέα Εποχή Βύρωνα”. Ο κ. Μουντοκαλάκης θα παραμείνει στο Δημοτικό Συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Στην δήλωσή του ο κ. Μουντοκαλάκης αναφέρει:

Κύριε Δήμαρχε

Αγαπητοί συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι

“Με την παρούσα επιστολή καταθέτω δήλωση ανεξαρτητοποίησης από την δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» με την οποία αναδείχτηκα δημοτικός σύμβουλος στις εκλογές της 26ης Μαϊου του έτους 2019 στον δήμο Βύρωνα.

Η συνείδησή μου και η ιδεολογία μου δεν ταυτίζονται πλέον με τον τρόπο προσέγγισης και με την τακτική που υιοθετεί ο επικεφαλής της δημοτικής ομάδας της «ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ»

Δηλώνω με βαθειά οδύνη ότι οι προεκλογικές μας υποσχέσεις ως παράταξη έχουν σφόδρα αγνοηθεί. Ουδεμία προσπάθεια δημιουργικής και γόνιμης αντιπολίτευσης, ουδεμία προσπάθεια συγκλίσεων για το καλό της πόλης μας έλαβαν χώρα όλους αυτύς τους μήνες της θητείας μας. Προσωπικά ουδέποτε ένοιωσα ότι αποτελώ μέλος μιας ευρύτερης ομάδας. Συνεχίζω όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοι της παράταξής μας να ευρίσκονται σε σύγχυση όσον αφορά τα θέματα που συζητούνται στο δημοτικό συμβούλιο. Δεν υπάρχει ουδεμία ενημέρωση από τον επικεφαλής, ο οποίος δρα και κινείται κατά το δοκούν.

Η όποια ενημέρωση μου, γίνεται αποκλειστικά και μόνον με δικές μου προσπάθειες και από δικές μου πηγές. Βασανίστηκα σκληρά εδώ και μήνες, για να πάρω αυτήν την καθαρά πολιτικού χαρακτήρα απόφαση.

Κάνω λοιπόν σαφές ότι από τη θέση του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου θα συνεχίσω να υπηρετω και να δικαιώνω την τιμή που μου έκαναν να με επιλέξουν ως αντιπρόσωπό τους οι έντιμοι συμπολίτες μου. Θα ασκήσω καλοπροαίρετη κριτική και θα υπερασπίζομαι τα συμφέροντά των δημοτών. Μόνο στους δημότες του Βύρωνα αναφέρομαι και λογοδοτώ για να μπορώ να τους κοιτάζω στα μάτια,

Ήμουν και παραμένω οπαδός μιας άλλης κουλτούρας! Στη δική μου κουλτούρα οι αξίες και οι συνειδήσεις δεν διαπραγματεύονται!

Έτσι σήμερα ενώπιον του Σώματος, δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» και παραμένω στο δημοτικό συμβούλιο ως ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Με τιμή
Βασίλειος Μουντοκαλάκης”

Ο επικεφαλής της παράταξης “Νέα Εποχή Βύρωνα”, Χρήστος Γώγος, μετά την ανεξαρτητοποίηση του Βασίλη Μουντοκαλάκη, εξέδωσε την σχετική ανακοίνωση:

“Με κατανόηση γίνεται αποδεκτή η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Β. Μουντοκαλάκη από την παράταξη που τον εξέλεξε , παρά την μή ενημέρωση για όσα επικαλείται .

Το τίμιο και το ηθικό είναι η πλήρης παραίτηση του Δημοτικού Συμβούλου , όπως έχει υπογράψει και σε δήλωση που αποτελεί ηθική δέσμευση, καθώς έτσι γίνεται κατάχρηση της θέλησης και της εκπροσώπησης των ψηφοφόρων της παράταξής μας.

Επίσης δημιουργείται σοβαρό πρόβλημα με τους επόμενους σε ψήφους, οι οποίοι έχουν και τη διάθεση και τη θέληση να τιμήσουν την ψήφο των Βυρωνιωτων χωρίς μεθόδους προσωπικής προβολής και μικροπολιτικών σκοπιμοτήτων.

Καλώ σήμερα τον κύριο Μουντοκαλάκη να αποδείξει όσα καταγγέλει γιατί διαφορετικά το copy paste της δήλωσης ανεξαρτητοποίησης του δημοτικού συμβούλου Αμφιλοχίας δείχνει ότι εκτός από ήθος δεν έχει και πολιτικό έρεισμα ο λόγος του.

Για την Νέα εποχή Βυρωνα
Χρήστος Γώγος”

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια