Ο Δήμος Βύρωνα προσφέρει ψυχολογική υποστήριξη σε πολίτες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Η πανδημία του κορωνοιού, έφερε ανατροπές στην καθημερινότητα μας, δημιουργώντας μία νέα, πρωτόγνωρη πραγματικότητα. Οι συνθήκες αυτοπεριορισμού και κοινωνικής απόστασης προκαλούν ψυχική επιβάρυνση και κάποιοι συμπολίτες μας ενδέχεται να βιώνουν  έντονα αρνητικά συναισθήματα.

Ο Δήμος Βύρωνα, με αίσθημα ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης, στο πλαίσιο της πρόληψης και αντιμετώπισης των αρνητικών επιπτώσεων που μπορεί να προκαλέσει στη ψυχική υγεία των πολιτών η νέα αυτή πραγματικότητα, προσφέρει υπηρεσίες ψυχολογικής στήριξης και συμβουλευτικής με τηλεφωνική γραμμή βοήθειας ή και μέσω τηλεδιασκέψεων με στόχο την ψυχική ενδυνάμωση των δημοτών αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν από αύριο Πέμπτη 9/4/2020, να απευθύνουν το αίτημά τους:

στο e-mail: [email protected]
ή να καλούν στο 210-7651583, καθημερινά 9:00 – 13:00

Στα αιτήματα ψυχολογικής βοήθειας απαντούν οι ψυχολόγοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βύρωνα,  Μαριλίνα Μπαδικιάν, από το Τμήμα Προαγωγής Υγείας και Ευαγγελία Λουκίδου, από το Κέντρο Κοινότητας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια