Κλιμάκιο του Δήμου Βύρωνα στις λαϊκές για την τήρηση των μέτρων προστασίας

Αυτοψία στη Λαϊκή Αγορά της οδού Παλαιών Πατρών Γερμανού στο Βύρωνα, προκειμένου να διαπιστώσει, αν και κατά πόσο τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα προφύλαξης από τον  κορωνοϊό, πραγματοποίησε το μεσημέρι κλιμάκιο του Δήμου με επικεφαλής το Δήμαρχο, Γρηγόρη Κατωπόδη και τη συμμετοχή του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου,  Γιώργου Πλακίδα και εκπροσώπου της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας, Δημήτρη Παναγιωτόπουλου.

«Διαπιστώνουμε με ικανοποίηση ότι σε γενικές γραμμές τα μέτρα προφύλαξης τηρούνται. Οι αποστάσεις των πάγκων είναι οι προβλεπόμενες, οι έμποροι χρησιμοποιούν μέσα ατομικής προστασίας, οι υπεύθυνοι των αγορών προβαίνουν σε συνεχείς προφορικές εκκλήσεις προς τους πολίτες για να τηρούν τις αποστάσεις μεταξύ τους», δήλωσε ο Γρ. Κατωπόδης. «Νομίζω ότι οι πολίτες συμπεριφέρονται με υπευθυνότητα. Έχουν συνειδητοποιήσει, ότι από την σωστή τήρηση των μέτρων προστασίας, εξαρτάται η υγεία όλων μας. Συνεχίζουμε να Μένουμε Σπίτι, περιορίζουμε τις μετακινήσεις μας στις απολύτως απαραίτητες τηρώντας τις οδηγίες των επιστημόνων και της Πολιτείας. Είμαι αισιόδοξος, ότι εφόσον συνεχίσουμε να δείχνουμε την ίδια υπευθυνότητα, θα βγούμε νικητές από αυτή τη δοκιμασία», κατέληξε ο Δήμαρχο Βύρωνα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια