Μεταμόρφωση – Δόξα Βυρωνος 0-1

Συνέχεια στο νικηφόρο σερί για την Δόξα Βύρωνος η οποία επικράτησε με 0-1 στη Λυκόβρυση απέναντι στην ΑΕ Μεταμόρφωσης. Το γκολ που έκρινε τελικά και την αναμέτρηση πέτυχε ο Κιλιας μόλις στο 2ο λεπτό, έπειτα από πίεση της Δόξας από την έναρξη της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της ομάδας Νώντας Χρυσαιτης επέλεξε για ακόμη μια φορά το 4-3-3 με τον Μειμαρογλου κάτω από τα δοκάρια, Μορουσανου και Χατζηπετρο ως αμυντικό δίδυμο, ενώ Αγγελακόπουλος Β και Βουτάς ήταν στα άκρα της άμυνας δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στο κέντρο έπαιξε ο Χαλβατζης με τον Σκούρα και τον Φυριγο, και την μπροστινή τριάδα συμπλήρωσαν οι Κιλιας, Κουτσαυτίκης με τον Κωσταντίνου στην κορυφή.

Η ομάδα μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, ενώ το γρήγορο γκολ βοήθησε τους παίκτες μας να αποβάλλουν το άγχος. Στο πρώτο μισάωρο η Δόξα είχε τον έλεγχο του αγώνα, κυκλοφορούσε όμορφα τη μπάλα και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα. Προς το τέλος του ημιχρόνου η Μεταμόρφωση κέρδισε κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει κάποια ιδιαίτερη ευκαιρία ώστε να ισοφαρίσει.

Στην επανάληψη η ομάδα του Βύρωνα είχε πιο παθητικό ρόλο αφήνοντας την μπάλα στους παίκτες της Μεταμόρφωσης. Η είσοδος του Νικόλα και του Καραμιτζα βοήθησε τη Δόξα στο να κρατήσει την πίεση ψηλά και να κρατήσει την Μεταμόρφωση μακριά από την εστία του Μειμαρογλου. Οι παίκτες έπαιξαν με το χρόνο, είχαν κάποιες αντεπιθέσεις για 2ο γκολ, ωστόσο αυτό δεν ήρθε. Το τελικό σφύριγμα του διαιτητή βρήκε την Δόξα νικήτρια παραμένοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας.

Την επόμενη εβδομάδα η Δόξα Βύρωνος υποδέχεται τον Ατταλο στο γήπεδο της Εργάνης σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της φετινής σεζόν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια