Χριστουγεννιάτικη γιορτή στον πεζόδρομο της αγοράς του Βύρωνα

Οι Κοινωνικές Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Βύρωνα (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου), το τοπικό τμήμα του “Χαμόγελου του Παιδιού” και οι καταστηματάρχες της αγοράς Βύρωνα συνδιοργανώνουν, Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. στον πεζόδρομο της αγοράς (επί της οδού Ιθώμης) με σκοπό να φωταγωγήσουμε όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αγοράς μας.

Σας προσκαλούμε σε μια γιορτή με πολλά κεράσματα που θα προσφέρουν οι καταστηματάρχες και με πολλά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους όπως μπαλονοκατασκευές, Face Painting, κεράσματα, κληρώσεις, κλήρωση πολλών δώρων σε συνδυασμό με πολλή χριστουγεννιάτικη μουσική!

Όσοι επιθυμούν ενόψει εορτών μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου) στην διεύθυνση Ιθώμης 6, καθώς επίσης να δωρίσουν παιδικά ρούχα και παιχνίδια στο «Χαμόγελο του Παιδιού» Βύρωνα.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε κανένα νοικοκυριό να μη στερηθεί είδη βασικών αναγκών ενόψει εορτών!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια