Έφυγε από την ζωή o Στέφανος Καραλής

Πηγή: sportsroom.gr

Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Στέφανος Καραλής, ένας από τους ανθρώπους που συνέβαλαν τα μέγιστα, για την δημιουργία του χάντμπολ στην Ελλάδα και το στήριξαν στα πρώτα του βήματα.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της ΟΧΕ αναφέρει:

Μεγάλη θλίψη για την απώλεια ενός εκ των πρωτεργατών του ελληνικού χάντμπολ

H Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με θλίψη ανακοινώνει ότι έφυγε από την ζωή σε ηλικία 70 ετών ο Στέφανος Καραλής.

Ο εκλιπών υπήρξε ένας από τους ανθρώπους που συντέλεσαν στην δημιουργία του ελληνικού χάντμπολ και το στήριξαν στα πρώτα του βήματα.

Διατέλεσε ταμίας της πρώτης διοικούσας επιτροπής του χάντμπολ επί ΣΕΓΑΣ το 1976, ενώ ήταν ο ιδρυτής του τμήματος χάντμπολ του ιστορικού Αθηναϊκού, από τα ιδρυτικά σωματεία- μέλη της ΟΧΕ που ανεξαρτητοποιήθηκε το 1979.

Επίσης ήταν ο προπονητής που συνέδεσε το όνομα του με την παρουσία των ελληνικών ομάδων στο φημισμένο τουρνουά αναπτυξιακών ηλικιών του Τέραμο.

Η απώλεια του είναι μεγάλη για το ελληνικό χάντμπολ και το κενό του δυσαναπλήρωτο.

Για το άθλημα μας είναι ένα ακόμα ισχυρό χτύπημα, αφού δυστυχώς είναι ακόμα νωπές οι απώλειες των Χρήστου Καψάλη, Σωκράτη Σκούφα και Θανάση Καρακεχαγιά, όλοι τους μαζί με τον Στέφανο Καραλή, εκλεκτά μέλη της οικογένειάς μας.

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, όλο το Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Στέλιος Αγγελούδης και το προσωπικό της Ομοσπονδίας εκφράζουν τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια