Τροχαίο ατύχημα στην διασταύρωση των οδών Φορμίωνος και Τμώλου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε για ακόμα μια φορά στην διασταύρωση των οδών Φορμίωνος και Τμώλου. Πρόκειται για το δεύτερο ατύχημα που συμβαίνει στο συγκεκριμένο σημείο, μέσα σε διάστημα πέντε ημερών.

Ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μια μοτοσυκλέτα, όταν η οδηγός του παραβίασε το STOP της οδού Τμώλου, την ώρα που η μοτοσυκλέτα διέρχονταν την οδό Φορμίωνος. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί σοβαρά η οδηγός του δικύκλου, η οποία μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, προκειμένου να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Κατά καιρούς στην συγκεκριμένη διασταύρωση έχουν συμβεί πολλά τροχαία ατυχήματα. Μάλιστα πριν από 4 χρόνια είχε χάσει την ζωή του ένας 29χρονος μοτοσυκλετιστής.

Να υπενθυμίσουμε ότι από το 2016 υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βύρωνα, που συνηγορεί στην εγκατάσταση και λειτουργία φωτεινής σηματοδότησης στην συγκεκριμένη διασταύρωση, σύμφωνα με την μελέτη που εκπονήθηκε από την Διεύθυνση Οδικών Υποδομών του Υπουργείου Μεταφορών, αλλά ακόμα δεν έχει υλοποιηθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια