Τι δείχνουν τα προγνωστικά στοιχήματος για Δήμο Βύρωνα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές έχει ξεκινήσει και ήδη έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα προγνωστικά στοιχήματος από εταιρίες που ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Βέβαια, οι αποδόσεις των στοιχημάτων σχετικά με τα αποτελέσματα των εκλογών, δεν είναι ούτε δημοσκοπήσεις, ούτε αποτυπώνουν απαραίτητα την πραγματικότητα. Είναι συμπεράσματα για τα αποτελέσματα της κάλπης, όπως τα εξάγουν οι αναλυτές των στοιχηματικών εταιρειών.

Σύμφωνα λοιπόν, με την εταιρία στοιχημάτων Stoiximan.gr, φαβορί για τον Δήμο Βύρωνα εμφανίζεται ο Γρηγόρης Κατωπόδης (Στάση Βύρωνα) με απόδοση 1.85, με δεύτερο τον Χρήστο Γώγο (Νέα Εποχή Βύρωνα) με 3.50.

Ακολουθούν, ο Μίλτος Μπαντής (Μαζί για τον Βύρωνα) με 8.00 και οι Αλέξης Σωτηρόπουλος (Δύναμη Ελπίδας) και Βασιλική Σάρολα (Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα) με 9.00.

Τελευταίος εμφανίζεται ο επικεφαλής της “Λαϊκής συσπείρωσης”, Βαγγέλης Γείτονας με απόδοση 30.00.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από το συγκεκριμένο στοίχημα απουσιάζουν οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων “Αριστερή Παρέμβαση Πολιτών Βύρωνα”, “Βύρωνας Πράσινος Δήμος” και “Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα”.

*Όσο μικρότερη είναι η απόδοση ενός υποψηφίου, τόσο μεγαλύτερες θεωρούνται οι πιθανότητες εκλογής του.
Οι παραπάνω αποδόσεις ήταν σε ισχύ την στιγμή δημοσίευσης του άρθρου και ενδέχεται να έχουν αλλάξει. Η ιστοσελίδα Βύρωνας.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν μεταβολές των αποδόσεων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια