4o Φεστιβάλ Μπίρας στο Θέατρο Βράχων

Η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Βύρωνα (ΔΕΑΔΒ), μετά την επιτυχία που γνώρισε το Φεστιβάλ Μπίρας του 2018, προϊόν της συνεργασία της με το Athens Beer Festival, συνδιοργανώνουν για δεύτερη χρονιά υπό την Αιγίδα του Δήμου Βύρωνα τo 4o Φεστιβάλ Μπίρας, αυξάνοντας ταυτόχρονα και τις ημέρες διεξαγωγής του.

Έτσι στον εκπληκτικό χώρο του Θεάτρου Βράχων, από την 9η Μαΐου έως και την 12η Μαίου και από την 16η έως και την 19η Μαίου του 2019, οι χιλιάδες φίλοι και εραστές της μπίρας, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν παγωμένες μπίρες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, καθώς και υπέροχους μπυρομεζέδες με τη συνοδεία Ελληνικής και Ξένης live μουσικής.

Στο φεστιβάλ συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες όπως ο Χρήστος Θηβαίος, ο Στέλιος Διονυσίου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, ο Πασχάλης Αρβανιτίδης, οι 15 50, ο Mr. Bachata στο μεγάλο Latin party του Φεστιβάλ, αλλά και oι D.K & THE BAND στο μεγάλο αφιέρωμα στο Βασιλιά του Rock n’ Roll, Elvis Prisley.

Ταυτόχρονα, μεγάλος παιδότοπος με διάφορα παιχνίδια θα κρατάει συντροφιά στην ήσυχη γωνιά του Θεάτρου των Βράχων στους μικρούς μας φίλους, ενώ οι γονείς θα μπορούν να απολαμβάνουν με ηρεμία την μπύρα τους.

Παράλληλα, οι ψαγμένοι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα μυστικά της μπίρας και να γευτούν μπίρες που δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα, αλλά και μπίρες από Ελληνικές μικροζυθοποιίες, ειδικά διαλεγμένες από έμπειρους συνεργάτες του Athens Beer Festival.

Δείτε παρακάτω το πρόγραμμα του φεστιβάλ:

ΠΕΜΠΤΗ 9/5: SINEMA – WALKMAN THE BAND
ΠAΡΑΣΚΕΥΗ 10/5: TOURLIS AND FRIENDS – ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 11/5: ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 12/5: Mr BACHATA and LOS MAFIOZOS

ΠΕΜΠΤΗ 16/5: WOODPECKERS The BAND – 15 50
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17/5: Mr HIGHWAY BAND – ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΗΒΑΙΟΣ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18/5: L.O.U.D. – ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΛΑΦΑΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 19/5: DK AND THE BAND (το μεγάλο αφιέρωμα στον Βασιλιά του Rock N’ Roll, ELVIS PRESLEY)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια