5ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ηλικιών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Α.Ο. ΚΑΡΕΑ 2019

Η καρδιά του Αναπτυξιακού Αθλητισμού χτυπάει το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Φεβρουαρίου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Καρέα «Τάκης Παπαγεωργίου».

Για 5η συνεχή χρονιά ο Αθλητικός Όμιλος Καρέα σε συνεργασία με την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. και υπό την αιγίδα του Δήμου Βύρωνα, διοργανώνει το 5ο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Ηλικιών Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Πινγκ–Πονγκ) Α.Ο. ΚΑΡΕΑ 2019.

200 περίπου Παιδιά από όλη την Ελλάδα αγόρια και κορίτσια, που θα συμμετέχουν στις κατηγορίες Νέων Ανδρών – Νέων Γυναικών, Εφήβων – Νεανίδων, Παίδων – Κορασίδων, Παµπαίδων – Παγκορασίδων και Μίνι Παµπαίδων – Μίνι Παγκορασίδων, θα μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές αθλητισμού, αλλά και έντονου συναγωνισμού.

Δέσμευση και στόχος στον Αθλητικό Όμιλο Καρέα όπως και τα προηγούμενα χρόνια είναι να διοργανώσει ένα τουρνουά, που θα αναδείξει ακόμα μια φορά τη διάθεση για την υποστήριξη του αναπτυξιακού αθλητισμού.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια