Διαρρήκτης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω σε φούρνο στον Βύρωνα

Πηγή: dikaiologitika.gr

Ένας 42χρονος συνελήφθη στον Βύρωνα επ’ αυτοφώρω καθώς είχε σπάσει την τζαμαρία αρτοποιού και αφαίρεσε την ταμειακή μηχανή.

Από την έρευνα που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής σε συνεργασία με το Τ.Α. Ηλιούπολης, προέκυψε ότι ο δράστης, μαζί με συνεργούς του που αναζητούνται, κατά το τελευταίο δίμηνο, προέβαινε συστηματικά στην διάπραξη διαρρήξεων-κλοπών από καταστήματα σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Ως προς τον τρόπο δράσης, οι κατηγορούμενοι αφού πρώτα εντόπιζαν καταστήματα (καφετέριες, μίνι μάρκετ, φαρμακεία) που διέθεταν υαλοπίνακες, τα προσέγγιζαν πρώτες πρωινές ώρες και εισέρχονταν σε αυτά, μετά τη θραύση του υαλοπίνακα, με πέτρες ή μεταλλικά καπάκια φρεατίων. Στη συνέχεια αφαιρούσαν χρήματα, ταμειακές μηχανές, ηλεκτρονικές συσκευές, διάφορα προϊόντα, καθώς και φαρμακευτικά σκευάσματα – ναρκωτικά δισκία.

Μετά από έρευνα στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα και φαρμακευτικά σκευάσματα.

Μέχρις στιγμής, εξιχνιάσθηκαν 24 περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών εκ των οποίων:

  • 13 στην Ηλιούπολη
  • 5 στην Δάφνη
  • 4 στην Αργυρούπολη και
  • 2 στην περιοχή της Άνοιξης και του Αγίου Στεφάνου

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια