Υπέροχη γιορτή στους 1ους Αγώνες Κολύμβησης – Επίδειξης του κολυμβητηρίου

Πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους 1ους Αγώνες Κολύμβησης – Επίδειξης, που διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα το Σάββατο 4 Ιουνίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο “Χρήστος Ταμπαξής”.

Γεμάτες κερκίδες, παιδικές φωνούλες και χαμόγελα, έντονες συγκινήσεις, μοναδικό θέαμα, πολύ καλή οργάνωση, ομαδικό πνεύμα, είναι ορισμένα από τα βασικά συστατικά της πετυχημένης γιορτής του κολυμβητηρίου.

Οι “ΝΕΜΟ”, οι “ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ”, οι “ΑΣΤΕΡΙΕΣ” και τα “ΔΕΛΦΙΝΙΑ”, τα παιδιά που συμμετέχουν στα ομαδικά προγράμματα του κολυμβητηρίου, είχαν την ευκαιρία να δείξουν μέσα στην πισίνα όσα διδάχθηκαν όλη τη χρονιά ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους.

Στο ίδιο πνεύμα και οι μεγάλοι. Πιο συγκεκριμένα τα κορίτσια του Aqua Aerobic εντυπωσίασαν το κοινό με τις ασκήσεις επίδειξης.

Από τη λαμπρή γιορτή του κολυμβητηρίου δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις:

  • Η Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Γυναικών – από την οποία τρεις (3) αθλήτριες θα λάβουν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο – παρουσίασε το εντυπωσιακό της πρόγραμμα combo και
  • η  Εθνική Ομάδα Συγχρονισμένης Κολύμβησης Νεανίδων η οποία παρουσίασε το ομαδικό της πρόγραμμα.

Δύο επιδείξεις που ενθουσίασαν τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι είχαν την τύχη να δουν από κοντά  τις αθλήτριες και τις ικανότητές τους στο συγκεκριμένο, εντυπωσιακό κατά γενική ομολογία άθλημα.

Την εκδήλωση “άνοιξε” με ένα σύντομο χαιρετισμό ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο οποίος αφού καλωσόρισε το κοινό, εξήρε τις προσπάθειες όσων δούλεψαν σκληρά για να πραγματοποιηθεί η γιορτή, παρουσίασε σε αδρές γραμμές στον κόσμο το κολυμβητήριο, τις δυνατότητές του και κυρίως τις υπηρεσίες που προσφέρει ο Δήμος στους πολίτες μέσω των υπερσύγχρονων εγκαταστάσεών του, οι οποίες αναβαθμίζονται συνεχώς από τη διοίκηση του Δήμου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και έκαναν απονομές εκτός από τον Δήμαρχο Γρηγόρη Κατωπόδη, οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης ΚόκκαληςΜιχάλης Καραγιάννης, Χρήστος Σπυρόπουλος, Γιάννης Μαυρίκης, Ελένη Βασιλοπούλου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Αγγέλης, ο Παραολυμπιονίκης Χρήστος Ταμπαξής (που προς τιμήν του πήρε το όνομα του το κολυμβητήριό μας), ο Μάρκος Μανταλούφας, μέλος της επιτροπής του κολυμβητηρίου, προπονητής κολύμβησης, μέλος Ε.Ε.ΔΙ.Π στο ΤΕΦΑΑ Αθηνών και ο Χριστόδουλος Χούμας Τεχνικός Σύμβουλος Κολύμβησης.

Το συντονισμό και την οργάνωση της εκδήλωσης ανέλαβε η Διευθύντρια της Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας & Πολιτισμού Βασιλική Βαγγελή.

* Οι φωτογραφίες είναι της Μιχαέλας Μαραζώτη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια