Υπογράφηκε η σύμβαση για τη χρηματοδότηση αποκατάστασης των γηπέδων της Εργάνης

Η αγαστή συνεργασία του Δήμου και της Περιφέρειας, αποτυπώθηκε στη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 10 π.μ., στο Δημαρχείο, ανάμεσα στον Δήμαρχο Βύρωνα, Γρηγόρη Κατωπόδη και την Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου.

Στο πλαίσιο της συνάντησης, υπογράφηκε σύμβαση μεταξύ του Δήμου και της Περιφέρειας Αττικής για τη χρηματοδότηση αποκατάστασης των γηπέδων της Εργάνης. Πιο συγκεκριμένα, η χρηματοδότησης της Περιφέρειας, ανέρχεται σε 580.000 ευρώ και συμπεριλαμβάνει την ανακατασκευή των αθλητικών εγκαταστάσεων της περιοχής της Εργάνης (γήπεδο ποδοσφαίρου, γήπεδα μίνι ποδοσφαίρου, βοηθητικοί χώροι, αποδυτήρια και ηλεκτρομηχανολογικές εγκαταστάσεις).

Μετά το τέλος της σύσκεψης, ακολούθησε ξενάγηση της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου, στον χώρο της Εργάνης όπου και συνομίλησε, παρουσία του Δημάρχου, με τους εκπροσώπους των Αθλητικών Συλλόγων της περιοχής, ώστε να ενημερωθεί για τα ζητήματα που απασχολούν την αθλητική κοινότητα.

Στη συνέχεια, ακολούθησε επίσκεψη στο 8ο Δημοτικό Σχολείο Βύρωνα, όπου και συζήτησε την πρόταση διαμόρφωσης του αύλειου χώρου του συγκροτήματος.

Ο Δήμαρχος Βύρωνα και η Περιφερειάρχης, επισκέφθηκαν το Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμμάτων (Σ.Μ.Α.), όπου και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας και τα περιβαλλοντολογικά οφέλη του σταθμού, ο οποίος λειτουργεί ανελλιπώς τα τελευταία τριάντα (30) χρόνια.

Τελευταίος σταθμός της επίσκεψης της Περιφερειάρχη, ήταν η υπηρεσία Περιβάλλοντος, όπου και ενημερώθηκε για το Πρωτάθλημα Ανακύκλωσης του Δήμου, μία δράση του Δήμου, για την οποία εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Το παρών, εκτός από τον Δήμαρχο και την Περιφερειάρχη, έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικού Τομέα, Ερμίνα Κυπριανίδου, η οποία και συνόδευσε την κα Δούρου στη συνάντηση και οι Αντιδήμαρχοι Δημήτρης Κόκκαλης, Χρήστος Σπυρόπουλος, Ελένη Βασιλοπούλου, Γιάννης Μαυρίκης, Μιχάλης Καραγιάννης, η Πρόεδρος της Δ.Ε.Π., Λεμονιά Κλωνάρη, ο Πρόεδρος της Δημ. Επιχείρησης, Βασίλης Πάγκαλος και η Γενική Γραμματέας του Δήμου Σταυρούλα Κοττάκη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια