Ξεκίνησε η λειτουργία του Βιοκλιματικού Κολυμβητηρίου του Δήμου Βύρωνα

Τη Δευτέρα 21 Μαρτίου ξεκίνησε και επίσημα η λειτουργία του Βιοκλιματικού Δημοτικού Κολυμβητηρίου “Χρήστος Ταμπαξής”.

Τηρώντας όλα τα πρότυπα ασφάλειας και υγιεινής προς όφελος των πολιτών, ο Δήμος Βύρωνα θέτει το κολυμβητήριο στη διάθεση των φίλων της κολύμβησης.

Δεκάδες ήταν οι πολίτες κάθε ηλικίας που από το πρωί της Δευτέρας εγγράφηκαν μέλη και ξεκίνησαν την άθλησή τους στην πισίνα του κολυμβητηρίου. Οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα συνεχίζονται καθημερινά και γίνονται στη Γραμματεία του Κολυμβητηρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέλθουν στη Γραμματεία του Κολυμβητηρίου, στη διεύθυνση Ανθίμου Γαζή 2, Βύρωνας Τ.Κ. 162 31 και να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Για περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές, οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται καθημερνά (Δευτέρα – Παρασκευή), στο τηλ. 2107666626 και στο e-mail: [email protected].

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αντλούν περισσότερες πληροφορίες και από την επίσημη ιστοσελίδα του Κολυμβητηρίου, στη διεύθυνση: http://www.dimosbyrona.gr/kolimvitirio/.

Μπορείτε να προμηθευτείτε την αίτηση συμμετοχής από τη Γραμματεία, αλλά και από την επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια