Εκδηλώσεις του Οργανισμού Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Βύρωνα για τις απόκριες

Το Σάββατο 05/03 ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις του ∆ήµου Βύρωνα για τις απόκριες.

Ακολουθεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

ΣΑΒΒΑΤΟ 05/03/2016
Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί παράσταση από το Θέατρο Σκιών Θανάση και Κώστα Σπυρόπουλου «το αποκριάτικο πάρτι του Καραγκιόζη» στον Δημοτικό Κινηματογράφο «Νέα Ελβετία» (πρώην Λουΐζα). Τα παιδιά θα διασκεδάσουν, θα παίξουν και θα απολαύσουν την παράσταση με ζωντανή ορχήστρα. Είσοδος Ελεύθερη

ΚΥΡΙΑΚΗ 06/03/2016
Αποκριάτικο πάρτι για όλα τα παιδιά στην Πλατεία του Αγ. Λαζάρου 12:00-14:00. Ο Όλαφ και η Άννα από την ταινία του Disney Frozen, θα κάνουν πατινάζ στην Πλατεία και οι μικροί μας φίλοι θα χαρούν με face painting και μουσική με Dj.

ΠΕΜΠΤΗ 10/03/2016
Η χορωδία των ΚΑΠΗ, υπό της Διεύθυνση της Παναγιώτας Σανγβινάτσου, συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της πόλης μας για τις απόκριες θα παρουσιάσει παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια με τη συνοδεία κιθάρας στις 11:30 στην Αγορά του Βύρωνα (Ιθώμης).

ΚΥΡΙΑΚΗ 13/03/2016
Η Ένωση Ηπειρωτών Βύρωνα αναβιώνει το Γιαννιώτικο αποκριάτικο έθιμο «Τζαμάλα», έθιμο που χάνεται στα βάθη των αιώνων, στηρίζεται στην αρχέγονη πίστη της δύναμης της φωτιάς, η οποία στην λαϊκή αντίληψη διώχνει το κακό, το βράδυ της Κυριακής της Τυρινής 19:00 με το άναμμα μεγάλης φωτιάς στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης (Ταπητουργείου) με χορούς, τραγούδια, ζεστή φασολάδα και με πολλές εκπλήξεις.
Συμμετέχουν: Η χορωδία των ΚΑΠΗ, ο Σύλλογος Ποντίων Καρέα και ο Σύλλογος Κρητών Βύρωνα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια