Παιδότοπος Προσκόπων Μικράς Ασίας

Το Σάββατο 16/1, μια πρωτοβουλία του Εντευκτηρίου Προσκόπων Βύρωνα, με την αποφασιστική βοήθεια της Εφορείας Περιβάλλοντος της Γενικής Εφορείας του Σ.Ε.Π., την ευγενική χορηγία της Eurobank και την κοπιαστική δουλειά από τα μέλη του 2ου Συστήματος Προσκόπων Βύρωνα πήρε σάρκα και οστά.

Από το πρωί του Σαββάτου, έγινε ήπιο κλάδεμα στα δέντρα, βάφτηκαν όλα τα τοιχία, κατασκευάστηκαν 2 πινακίδες για να προτρέπουν τους ιδιοκτήτες σκύλων να συλλέγουν τις ακαθαρσίες των κατοικίδιών τους, απλώθηκε ψιλό χαλίκι σε όλο το χώρο του παιδότοπου, τοποθετήθηκαν 3 πάγκοι, φυτεύτηκαν πάνω από 50 αρωματικά φυτά και έγιναν εργασίες καθαριότητας.

Ο πεζόδρομος της οδού Βουτζά μπροστά από το Εντευκτήριο Προσκόπων Βύρωνα πήρε νέα μορφή και ξανακέρδισε επάξια την ονομασία που το δημοτικό συμβούλιο του Βύρωνα του είχε δώσει τη δεκαετία του ́80: “Παιδότοπος Προσκόπων Μικράς Ασίας”.

Πιο συγκεκριμένα, τη μελέτη ανάπλασης εκπόνησε δωρεάν ο γεωπόνος και Έφορος Περιβάλλοντος της Γενικής Εφορείας κ. Κώστας Τάτσης, ενώ η Eurobank ανέλαβε την χορηγία των υλικών. Η παραπάνω δράση εγκρίθηκε από την υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Βύρωνα και δεν επιβάρυνε τα ταμεία του ούτε κατά ένα ευρώ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Vasso Panayiotopoulou

Με τα παρκαρισμενα αυτοκινητα τι θα γινει?