16ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Muay Thai στην Εργάνη

Πηγή: we24.gr

Τρία εισιτήρια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα IPMTA 2016 περιμένουν αποδέκτη, στο κλειστό γυμναστήριο “Εργάνης” του Βύρωνα, στις 20 Δεκεμβρίου. ται, σε ένα δυνατό και ανταγωνιστικό event μεταξύ κορυφαίων Ελλήνων αθλητών. Οι τρεις νικητές, κλείνουν θέση για τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όπου θα εκπροσωπήσουν την Ελλάδα και θα διεκδικήσουν τις Παγκόσμιες Ζώνες! Οι πόρτες του κλειστού ανοίγουν από τις 18:00, για το κοινό, ενώ διοργανωτές είναι ο promoter και ιδρυτής της IPMTA κ. Γιουσέφ Αλι Νταρβίσι με την υποστήριξη του Master, Βαγγέλη Ξανθάκη.

Στον Βύρωνα, θα συγκρουστεί ο Αλέξανδρος Βλάχος με τον Βίταλιτς Μαϊμπορόντα, στα -63 κιλά, οΙωάννης Βάθης με τον Σταύρο Γιανσικλίδη, στα -79 κιλά, ενώ στις γυναίκες προμηνύεται τιτανομαχία. Η κορυφαία, παγκοσμίως, Ελληνίδα αθλήτρια, Φανή Πελούμπη διαγωνίζεται για πρώτη φορά μπροστά σε ελληνικό κοινό, διεκδικώντας μια θέση στο IPMTA 2016, ενάντια στην Έφη Παντέλογλου, στα -53 κιλά. Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στις 4 Φεβρουαρίου, με τους νικητές των ζωνών να έχουν λαμβάνειν το ποσό των 3.000 δολαρίων, έκαστος.

muay thai-vironas-tournoua-afisa

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια