Τι ψήφισαν οι πολίτες του Βύρωνα στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου

Πρώτο κόμμα αναδείχτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ στον Βύρωνα, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των χθεσινών βουλευτικών εκλογών. Με καταμετρημένο το 100% των εκλογικών τμημάτων ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει ποσοστό 37,72% και ακολουθεί η ΝΔ με 23,64%. Στα υπόλοιπα κόμματα το ΚΚΕ λαμβάνει ποσοστό 8,33%, η Χρυσή Αυγή 5,51%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη 4,91%, το Ποτάμι 4,81%,  οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 3,90%,  η Ένωση Κεντρώων 3,50% και η Λαϊκή Ενότητα 3,35%.

ekloges-9-15 Συγκρίνοντας τα αποτελέσματα αυτά, με εκείνα των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, παρατηρούμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζει απώλειες της τάξης του 2.19%, οι οποίες κατευθύνονται κυρίως προς την Λαϊκή Ενότητα. Πτώση στα ποσοστά τους παρουσιάζουν επίσης το Ποτάμι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Αντίθετα αυξημένο είναι το ποσοστό που συγκέντρωσε η Ένωση Κεντρώων, καθώς και η Δημοκρατική Συμπαράταξη, η οποία εκτός από τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, φαίνεται ότι απορρόφησε και τους ψηφοφόρους του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ.

ekloges-9-15-b

Σύμφωνα με το Υπουργείο Εσωτερικών, τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών για το Δήμο Βύρωνα έχουν ως εξής:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια