Επιτροπή για την καταγραφή ζημιών από φυσικές καταστροφές

Πυροσβέστες επιχειρούν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή του Καρέα, την Παρασκευή 17 Ιουλίου 2015. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία στο σημείο έχουν μεταβεί και επιχειρούν 30 πυροσβέστες με δέκα οχήματα ενώ από αέρος συνδράμουν δύο ελικόπτερα. Το έργο της κατάσβεσης δυσχεραίνει ο δυνατός άνεμος. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΑΠΕ-ΜΠΕ/ ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ

Με απόφαση του Δημάρχου Βύρωνα, συγκροτήθηκε Επιτροπή για την καταγραφή και εκτίμηση ζημιών που προκύπτουν από φυσικές καταστροφές.

Η Επιτροπή απαρτίζεται από υπαλλήλους της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών και της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής, Παιδείας και Πολιτισμού.

Οι δημότες που υπέστησαν υλικές ζημιές από την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε την Παρασκευή 17 Ιουλίου στον Καρέα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Δημάρχου, στα τηλέφωνα 2107652411, 2107662555 και 2132008658, προκειμένου να καταγραφούν και να εκτιμηθούν άμεσα οι υλικές ζημιές που έχουν υποστεί οι περιουσίες τους από τα μέλη της Επιτροπής.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια