Ανακοίνωση του Αντιδημάρχου της Τεχνικής Υπηρεσίας για το έργο επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης

Η κριτική που ασκήθηκε για το έργο επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, προκάλεσε την αντίδραση του Αντιδήμαρχου Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Βύρωνα, Μιχαήλ Καραγιάννη.

Ο κ. Καραγιάννης απαντά οτι το έργο είχε δρομολογηθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή και τονίζει οτι χρηματοδοτείται εξολοκλήρου από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ.

Τέλος αναφέρει οτι ότι η φιλοσοφία της νέας Δημοτικής Αρχής είναι συμμετοχή του πολίτη στον προγραμματισμό των έργων.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η ένταξη του έργου στο ΕΣΠΑ έχει δρομολογηθεί από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή, η δε εκτέλεση του από τη σημερινή. Το όλο έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και περιλαμβάνει: α) αλλαγή κυβολίθων, β) αλλαγή φωτιστικών και γ) ασφαλτόστρωση.

Πράγματι η επιφάνεια που στρώνεται με ψυχρά υλικά είναι πολύ μικρή για να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα μείωσης της κατανάλωσης ενέργειας. Η καθαίρεση των παλιών φωτιστικών και η αντικατάσταση του με νέα, θεωρείται αναγκαία από την Τεχνική Υπηρεσία.

Εμείς, ως Δημοτική Αρχή, θα προτιμούσαμε – και θα το σχεδιάσουμε – τα περισσότερα έργα που εκτελούνται, να λαμβάνουν χώρα περιφερειακά του κέντρου, διότι εκεί παρατηρείται μεγαλύτερη ανάγκη.

Τέλος, να είσαστε βέβαιοι ότι η φιλοσοφία της νέας Δημοτικής Αρχής είναι συμμετοχή του πολίτη στον προγραμματισμό των έργων.

Μιχαήλ Καραγιάννης
Αντιδήμαρχος Τεχνικής Υπηρεσίας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια