Επίθεση αγνώστων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Βύρωνα

Επίθεση αγνώστων δέχτηκαν το βράδυ της Δευτέρας τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Βύρωνα, με αποτέλεσμα την πρόκληση υλικών ζημιών.

“Το σπάσιμο των γραφείων μας ειδικά αυτή τη «μαύρη μέρα» που ξυπνάνε οι μνήμες της χούντας και του παρακράτους δεν μπορεί να προέρχεται από δημοκράτες”, τονίζεται σε ανακοίνωση της ΟΜ του ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Χτες βράδυ (Δευτέρα 20/4) άγνωστοι επιτέθηκαν  στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα και τα έσπασαν με βαριοπούλες, δίνοντας έτσι συνέχεια στις αναίτιες επιθέσεις σε γραφεία των Οργανώσεων Μελών του κόμματός μας. Η πρακτική αυτή, που δεν είναι πολιτική αντιπαράθεση, αλλά χουλιγκανισμός και φασιστική νοοτροπία, μας βρίσκει όλες και όλους αντίθετους.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, συμμετείχε σε όλα τα κινηματικά γεγονότα της πόλης μας. Αντιρατσιστικές και αντιφασιστικές πορείες, πορείες για την υπεράσπιση της κατάληψης της “Λαμπηδόνας”, την στήριξη αλληλέγγυων δομών κλπ.

Έτσι, το σπάσιμο των γραφείων μας ειδικά αυτή τη «μαύρη μέρα» που ξυπνάνε οι μνήμες της χούντας και του παρακράτους δεν μπορεί να προέρχεται από δημοκράτες.

Ο λαός του Βύρωνα γνωρίζει και στηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως φάνηκε από όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, ο λαός του Βύρωνα  στηρίζει και ελπίζει στην κυβέρνηση με κορμό το ΣΥΡΙΖΑ.

Σαν τοπική οργάνωση, θα συνεχίσουμε να παλεύουμε, μέσα από τις γραμμές του κόμματός μας, τα κοινωνικά κινήματα, τα δίκτυα αλληλεγγύης, δίνοντας μαχητικά το παρόν σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες, για δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνη και ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο και τον λαό μας.

Τέτοιες επιθέσεις, μας πεισμώνουν και μας δυναμώνουν.

ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Βύρωνα

Νομαρχιακή Επιτροπή Ανατολικών Συνοικιών Αθήνας.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
George Stasinopoulos

κάφροι…