Site icon Βύρωνας.gr

Λαμαρίνες καταπλάκωσαν αυτοκίνητα στον Βύρωνα

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα εχθές στο Βύρωνα, καθώς οι λαμαρίνες που βρίσκονται τοποθετημένες έξω από το ετοιμόρροπο κτήριο επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, έπεσαν λόγω του δυνατού αέρα και καταπλάκωσαν τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο οδόστρωμα.

Να θυμίσουμε ότι οι λαμαρίνες είχαν μεταφερθεί πρόσφατα, από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα, στη ρυμοτομική γραμμή του οικοπέδου ώστε να απελευθερωθεί το πεζοδρόμιο.

Οι “Πολίτες του Βύρωνα” είχαν επανειλημμένα επισημάνει τον πρόχειρο τρόπο περίφραξης, αλλά και τους κινδύνους που υπάρχουν λόγο της ετοιμόρροπης κατάστασης του κτηρίου.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν: “Περιμένουμε να δούμε εάν και μετά το συμβάν οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής θα προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται ώστε επιτέλους να εξασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των πεζών και των κατοίκων στο συγκεκριμένο σημείο και να κατεδαφιστεί το επικίνδυνο κτήριο.”

Άγνωστο παραμένει και το ποιος και πότε θα αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες για τις ζημιές που προκλήθηκαν στα αυτοκίνητα τους.

Δείτε τις σχετικές καταγγελίες:

Exit mobile version