Καταγγελία για ετοιμόρροπο κτίριο επί της Χρ. Σμύρνης

Καταγγελία του Δημήτρη Σουλιώτη προς τον Δήμαρχο Βύρωνα και την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα για το θέμα του ετοιμόρροπου κτιρίου επί της Χρ. Σμύρνης:

Κύριε Δήμαρχε

Κυρία Πρόεδρε του Δημοτικού Συμβουλίου

Στην συμβολή των δρόμων Χρυσοστόμου Σμύρνης και Παναγή Τσαλδάρη υπάρχει ετοιμόρροπη κατοικία, η οποία αντί να γκρεμισθεί ή τουλάχιστον να αντιστηριχτεί πλήρως από τον ιδιοκτήτη της, σύμφωνα με όσα ο νόμος ορίζει, έχει ΠΑΡΑΝΟΜΑ περιφραχτεί καταλαμβάνοντας εξ ολοκλήρου τμήματα των πεζοδρομίων, σε αμφότερους τους δρόμους. Εξαναγκάζονται έτσι πεζοί και ανάμεσά τους ασυνόδευτα παιδιά αλλά και υπερήλικες να κατέρχονται στα οδοστρώματα, θέτοντας σε αυξημένους κινδύνους τόσο την σωματική τους ακεραιότητα όσο και την ίδια την ζωή τους, γιατί , όπως καλά γνωρίζετε, οι δρόμοι αυτοί έχουν συνεχή διέλευση τροχοφόρων.

Η επικίνδυνη αυτή κατάσταση διαρκεί αρκετό καιρό τώρα και ήταν σε πλήρη γνώση της προηγούμενης δημοτικής αρχής, η οποία όμως, στα πλαίσια της γνωστής αντιδημοκρατικής και αντιλαϊκής πολιτικής της, δεν κούνησε ούτε το μικρό της δαχτυλάκι για να προστατέψει την ζωή των πολιτών από την άμεση απειλή, που συνιστά η ετοιμόρροπη κατοικία και οι επικίνδυνες παραλείψεις του ιδιοκτήτη της.…. Σήμερα όμως κάνει εντύπωση ότι ούτε η νέα δημοτική αρχή ούτε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, αλλά ούτε η αστυνομική αρχή έχουν μέχρι σήμερα ασκήσει τα καθήκοντα που απορρέουν από τις υποχρεώσεις τους ώστε να συμμορφωθεί ο ιδιοκτήτης προς τις απαιτήσεις και τις επιταγές του νόμου.

Παρακαλούμε να ενεργήσετε άμεσα ώστε να προστατευθεί αποτελεσματικά η ζωή των διερχομένων, αφού είναι ολοφάνερο ότι η παράνομη ψευτοπερίφραξη, με την οποία ο ιδιοκτήτης «έζωσε» την ετοιμόρροπη κατοικία, πέρα από όσα αναφέραμε για τα πεζοδρόμια, δεν είναι σε θέση να προστατεύσει τους διερχόμενους, αν η ετοιμόρροπη κατοικία, για οποιονδήποτε λόγο, καταρρεύσει.

Με τιμή
Δημήτρης Σουλιώτης

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια