Λαμαρίνες καταπλάκωσαν αυτοκίνητα στον Βύρωνα

Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα εχθές στο Βύρωνα, καθώς οι λαμαρίνες που βρίσκονται τοποθετημένες έξω από το ετοιμόρροπο κτήριο επί της οδού Χρυσοστόμου Σμύρνης, έπεσαν λόγω του δυνατού αέρα και καταπλάκωσαν τα αυτοκίνητα που ήταν σταθμευμένα στο οδόστρωμα.

Να θυμίσουμε ότι οι λαμαρίνες είχαν μεταφερθεί πρόσφατα, από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βύρωνα, στη ρυμοτομική γραμμή του οικοπέδου ώστε να απελευθερωθεί το πεζοδρόμιο.

DSCN3991

Οι “Πολίτες του Βύρωνα” είχαν επανειλημμένα επισημάνει τον πρόχειρο τρόπο περίφραξης, αλλά και τους κινδύνους που υπάρχουν λόγο της ετοιμόρροπης κατάστασης του κτηρίου.

Σε σχετική ανακοίνωσή τους αναφέρουν: “Περιμένουμε να δούμε εάν και μετά το συμβάν οι αρμόδιοι της δημοτικής αρχής θα προχωρήσουν άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται ώστε επιτέλους να εξασφαλιστεί η ασφαλής διέλευση των πεζών και των κατοίκων στο συγκεκριμένο σημείο και να κατεδαφιστεί το επικίνδυνο κτήριο.”

DSCN3993

Άγνωστο παραμένει και το ποιος και πότε θα αποζημιώσει τους ιδιοκτήτες για τις ζημιές που προκλήθηκαν στα αυτοκίνητα τους.

Δείτε τις σχετικές καταγγελίες:

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
Andreas Koltsakidis

Πολλά συμβάντα με το Βύρωνα, τι συμβαίνει ??χάλασε η γειτονιά μου ??ένας Βυριωνιότης γέννημα θρέμα.