Στo Βύρωνα το ένα από τα δύο υπερτυχερά δελτία του Τζόκερ

Πηγή: espressonews.gr

Είδαν τη ζωή τους να αλλάζει από τη μία στιγμή στην άλλη οι δύο μεγάλοι νικητές του Τζόκερ, που είχαν με το μέρος τους τη θεά Τύχη, αφού ήταν οι μοναδικοί που κατάφεραν να προβλέψουν σωστά τους πέντε συν έναν αριθμούς της 1ης κατηγορίας. Ετσι με τα 1.001.495 ευρώ που κέρδισε ο καθένας τους άφησαν πίσω τους την οικονομική κρίση!

Τα δύο χρυσά δελτία της 1583ης κυριακάτικης κλήρωσης του Τζόκερ κατατέθηκαν σε πρακτορεία του ΟΠΑΠ στην Καλαμάτα και στον Βύρωνα. Μάλιστα, οι δύο τυχεροί δεν έπαιξαν ακριβά συστήματα, αλλά απλά δελτία αξίας μόλις 2,5 ευρώ!

Ο Κωνσταντίνος Μαυρίδης, ιδιοκτήτης του τυχερού πρακτορείου, επί της Λεωφόρου Καρέα 9 στον Βύρωνα μιλώντας στην «Espresso» για τη μεγάλη επιτυχία δήλωσε: «Το δελτίο που κέρδισε ήταν ένα απλό με πέντε στήλες, αξίας 2,5 ευρώ. Ο τυχερός δεν έχει εμφανιστεί ακόμη, αλλά ο κόσμος έρχεται και ρωτάει. Βλέπεις, οι εποχές είναι δύσκολες και το ποσό μεγάλο! Ασφαλώς δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος έχει κερδίσει, αλλά εύχομαι να έχει την υγεία του και να χαρεί την επιτυχία του».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια