«Καταπέλτης» το πόρισμα της Ασφάλειας για τον 26χρονο θείο του βρέφους στον Βύρωνα

Πηγή: news247.gr

«Καταπέλτης» είναι το πόρισμα της έρευνας της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αθηνών για τον 26χρονο θείο του άτυχου βρέφους στον Βύρωνα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Οι αστυνομικοί θεωρούν, πως η θέση στην οποία βρέθηκε το μόλις 4 μηνών κοριτσάκι, δηλαδή 4-5 μέτρα πιο μπροστά από το σημείο πτώσης του θείου του, o οποίος έπεσε μετά από αυτό και σε ελεύθερη πτώση… δεν ταιριάζει με την πορεία που θα είχε, εάν είχε συμβεί από το ίδιο σημείο και από …ατύχημα.

Πρόσθετα, δεν βρέθηκαν σημάδια από κλαδιά στο σωματάκι του βρέφους, που σε αντίθετη περίπτωση σαφώς θα είχε, όπως και ο θείος του που πρώτα χτύπησε στα κλαδιά των δέντρων που βρίσκονταν ακριβώς από κάτω και στη συνέχεια κατέληξε στο κράσπεδο. Αντιθέτως, οι αξιωματικοί, που ερεύνησαν την υπόθεση, θεωρούν πως το βρέφος ερρίφθη, πήρε καμπή και στη συνέχεια κατέληξε στο σημείο το οποίο βρέθηκε.

Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, η αστυνομία δεν έχει καταθέσεις μαρτύρων που έχουν δει ακριβώς τη σκηνή της πτώσης, αλλά όλες οι μαρτυρίες έπονται της πτώσης του βρέφους με την περιγραφή της μετέπειτα πτώσης του 26χρονου θείου του. Πεποίθηση των Αρχών είναι πως πρόκειται για άτομο που ενδεχομένως να πάσχει από κάποιο ψυχικό νόσημα, ωστόσο δεν υπάρχει πρότερη διάγνωση για την περίπτωσή του και ενδέχεται να δοθεί εντολή για ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Περισσότερο φως στις ακριβείς ενδεχομένως συνθήκες του περιστατικού να προσφέρει η απολογία του ίδιου του θείου του βρέφους στον Ανακριτή, κάτι που τις προηγούμενες ημέρες δεν μπόρεσε να καταστεί δυνατόν, εξαιτίας της κατάστασης και του ίδιου, ο οποίος νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια