«Έκφραση αλληλεγγύης» στον Νίκο Ρωμανό οι εμπρησμοί ΑΤΜ στον Βύρωνα

Δύο εμπρηστικές επιθέσεις σε ΑΤΜ τραπεζών στον Βύρωνα σημειώθηκαν εχθές το βράδυ, μια στο ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στην Αγ.σοφίας και μια στο ΑΤΜ της Alphabank στην Καραολή και Δημητρίου.

Με σύντομη επιστολή που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα athens.indymedia.org και με υπογραφή «Αναρχικοι, -ες», έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας η ανάληψη ευθύνης για τους εμπρησμούς.

Στην επιστολή αναφέρεται ότι πραγματοποιήθηκαν συνολικά πέντε επιθέσεις σε Βύρωνα, Παγκράτι και Καισαριανή και πρόκειται για «ελάχιστη έκφραση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας Ν.Ρωμανό».

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή:

«Το βράδυ της Κυριακής 30 Νοεμβρίου, ως μια ελάχιστη έκφραση αλληλεγγύης στον αναρχικό απεργό πείνας , απο 10/11 Ν.Ρωμανό πυρπολήσαμε 5 ΑΤΜ.

Της εθνικής τράπεζας στην Αγ.σοφίας και της Alphabank στην Καραολή και Δημητρίου στο Βύρωνα, της εθνικής στην πλ.Βαρνάβα και της εθνικής στη φορμίωνος στο Παγκράτι και αυτό της Alpha στην καισαριανή.

Αυτό είναι απλά μια προειδοποίηση. Σε περίπτωση που δε δικαιωθεί ο σύντροφός μας, θα βρεθείτε όλοι στο στόχαστρο.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

Δύναμη στους απεργούς πείνας Ν. Ρωμανό, Γ. Μιχαηλίδη, Α. Μπουρζούκο και Δ. Πολίτη.

Αναρχικοι, -ες».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

1 Σχόλιο
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια
D.j. Dimitris Pentheroudakis

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΑΤΜ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΛΗΤΕΣ .ΤΑ ΕΚΑΨΑΝ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ??ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ,ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ????