Με επιτυχία διεξήχθη η ποδηλατοδρομία που οργάνωσε ο Δήμος Βύρωνα

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στις 11:00 πμ στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας διεξήχθη ποδηλατοδρομία 5 χιλιόμετρων, στους δρόμους της πόλης που διοργάνωσε ο Δήμος του Βύρωνα.

Στο κάλεσμα του Δήμου με σύνθημα «Λιγότερα Αυτοκίνητα, Περισσότερη Ζωή» ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου διαφορετικών ηλικιών και φύλλων.

Από νωρίς το πρωί στο πάρκο της Καραολή και Δημητρίου (απένατι από το δημαρχείο), συγκεντρώθηκαν με τα ποδήλατά τους μικροί και μεγάλοι ώστε να λάβουν μέρος στην ποδηλατοπορεία.

Την έναρξη της ποδηλατοδρομίας κήρυξε ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης που στην ομιλία του αφού ευχαρίστησε τους κατοίκους της πόλης για την συμμετοχή τους, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με αφορμή την σημερινή εκδήλωση θέλουμε να εξαγγείλουμε τρείς πρωτοβουλίες – δράσεις της νέας δημοτικής αρχής που έχουν σαν στόχο να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής στην πόλη μας. Οι πρωτοβουλίες αυτές είναι:

  • Πιέζουμε τον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών να πυκνώσει τα δρομολόγια του και ιδιαίτερα το δρομολόγιο του «140» που συνδέει την πόλη μας με τις γύρω περιοχές
  • Προσπαθούμε να επιλύσουμε τα προβλήματα στην Δημοτική συγκοινωνία έτσι ώστε να πυκνώσουν τα δρομολόγια της.
  • Εκπονούμε μελέτη για την μονοδρόμηση της οδού που περνά μπροστά από τα αθλητικά κέντρα και βγαίνει στην Κατεχάκη (Αρχιεπισκόπου Αθηνών Χρυσοστόμου).

Και με αυτές τις πρωτοβουλίες θα συμβάλουμε ως νέα δημοτική αρχή στην μείωση της κίνησης στην πόλη μας και στην μείωση των ρύπων.»

Μετά την ολοκλήρωση του τερματισμού έγινε κλήρωση του επάθλου – έκπληξη, που ήταν μια διανυκτέρευση στην πανσιόν “ΗΣΙΟΝΗ” του Ναυπλίου.

Τό έπαθλο το κέρδισε η μικρή Παγώνα Ζαννιδάκη.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια