«Μήλο της έριδος» η Χριστινάκη

Διαμάχη έχει ξεσπάσει  μεταξύ του Αθηναϊκού και του Παναθηναϊκού. με αφορμή την υπόθεση της Ελεάννας Χριστινάκη.

Την Δευτέρα 25/8 η ομάδα του Βύρωνα ανακοίνωσε την απόκτηση της διεθνούς γκαρντ/φόργουορντ, όμως μια ημέρα μετά οι “πράσινοι” μέσω επίσημης ανακοίνωσης ξεκαθάρισαν οτι η αθλήτρια ανήκει στον Παναθηναϊκό και την περιμένει να ξεκινήσει προπονήσεις.

Η ανακοίνωση του Αθηναϊκού:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του X – LEVEL Αθηναϊκού καλωσορίζει στην οικογένεια της το μεγαλύτερο ταλέντο του ελληνικού γυναικείου μπάσκετ, την Ελεάννα Χριστινάκη.  Η επιλογή ήταν αμοιβαία και είμαστε σίγουροι ότι κάτω από την καθοδήγηση τόσο της διοίκησης όσο και του τεχνικού τιμ το ταλέντο αυτό θα αξιοποιηθεί.  Η Ελεάννα Χριστινάκη είναι γεννημένη στις 16/02/1996, έχει ύψος 1.84μ. και αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3».

Η Χριστινάκη αγωνίστηκε για τρεις σεζόν στον Παναθηναϊκό, όπου σε 50 αγώνες πέτυχε 128 πόντους, ενώ την καριέρα της την άρχισε στην Κύπρο με τη φανέλα της ΕΝΑΔ. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, και με την Εθνική Γυναικών.

Η Ελεάννα Χριστινάκη θα αγωνίζεται με το νούμερο 9».

Η απάντηση του Παναθηναϊκού:

«Σε συνέχεια χθεσινής ανακοίνωσης του συλλόγου X-LEVEL Αθηναϊκού, ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ενημερώνει ότι η αθλήτρια Ελεάννα Χριστινάκη είναι δηλωμένη στην Ε.Ο.Κ. στα μητρώα αθλητών του Παναθηναϊκού Α.Ο.

Επίσης, ο Σύλλογος δηλώνει πως δεν προτίθεται να δώσει με ελεύθερη μεταγραφή τη συγκεκριμένη αθλήτρια και την περιμένει να ξεκινήσει προπονήσεις μαζί με την υπόλοιπη ομάδα».

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ

Εγγραφή σε ενημερώσεις
Ειδοποίηση για
guest

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

0 Σχόλια
Ενσωματωμένα σχόλια
Δείτε όλα τα σχόλια